Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tényleg ez lenne a Buddhizmus?

Tényleg ez lenne a Buddhizmus?

Figyelt kérdés

Szabadítsunk meg minden lényt a szenvedéstől és szakítsuk meg az inkarnációt, győzzük le a szomjúzást - a betegséget az öregséget és a halált.

Minél inkább belemélyedtem a vallásotokba és éreztem, hogy ez jó, de felszínre tört a valóság.

Akárhogy is ez a vallás is emberi, gyűlöletet, politizálást, idegenszívűséget találtam egy idő után a jó szándékú szavak mögött.

Miért?

Mert a Buddhista ázsiaközeli, a többi vallást megveti.

Számára minden húsevő gyilkos, éljen épp Alaszkában vagy más olyan helyen, ahol a húsforrás az élet szerves része, mivel etikai vegán.

Talán szélsőség és egyedi az utóbbi kettő, de valós: kimondja, hogy zöld pártra szavazz, ha már teszed.

A kolduló szerzetest elutasítani pedig a pokol létsíkjába taszít.

Köszi nem, srácok...

2020. okt. 9. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"mérgezett a tudatom.... Gondoltam keresek valamit ami kivisz"

8 ezt meg tudod közelíteni, meg tudod nézni?

[link]

2020. okt. 9. 22:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Minden döntés kérdése, vidéki nagyvárosban lakom.
2020. okt. 9. 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Röviden, mindenkinek meg kell halni, hogy ne szenvedjünk tovább.
2020. okt. 10. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:

12: több helyen lehet megnézni - a "mérgezett tudatot" tisztítani kell, és ez ebben segítő

[link]

2020. okt. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!