Arra vagyok, hogy a Jehova név honnan származik? Ki találta ki?
Teljesen mindegy mit masolt ,mert mas forrasok ugyan ilyen szaktekintelyek,nem ezt irjak,tanitjak es tamasztjàk alà.
Nyilvan egy tanu nem is tudja kikrol van szò,mindenkeppen jehovas a forrasanyag.
De ezekbe màr annyiszor belebuktak. Osszeolloznak barkitol barmit,nem szamit ha mas temaban ugyan az a szerző mar telejesen ellentetes hitelvet vall.
"jehovas a forrasanyag."
Igy van Jehova a forrása a Bibliának.
De.az idézetek valòsak.
De a sajat kiadvanyaikban van benne az tuti.
Nem ő guglizta kis es masolta be az eredetit.
Hanem.a kiadvanybol masolta be. Ezert mondta hogy a forrasmegjelolest keresd ki magad mert o se tudja kikeresni.
17 # igen èrtem ,igazad van.
16# voltam
Amúgy Jézus is megmondta, hogy lesznek hamis vallások. És a JT pedig saját magáról mondja, hogy hamis vallás :D
A pokolt elutasítják... És Isten igazságosan bünteti meg az embereket. Bár remélem nem örökre, hanem például 40 napra.
Senki nem mondta magáról hogy hamis vallás. És pokol nem létezik. Nem egy hely. Ezt bárki beláthatja.
Ami pedig a Libreryt illeti, az nem Őrtorony, nem egyenlő a kettő. Keressen rá, akit érdekel.
A Jehova név pedig Isten neve magyarul. Kár ezen vitázni. Minden nyelven máshogy mondják, akárcsak a Sándort vagy a Ferencet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!