Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi alapján döntöttél arról,...

Mi alapján döntöttél arról, mi a te életed értelme?

Figyelt kérdés
Amely információkat figyelmen kívül hagytál a döntésed előtt, miért tetted?
2020. aug. 31. 09:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
24%
De rá ér valaki.
2020. aug. 31. 09:49
 2/34 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon, hogy mi az a tevékenység amit annyira szeretsz csinálni, hogy ingyen is hajlandó lennél végezni akár életed végéig, mégis tudsz belőle profitálni, tehát a megélhetésedet belőle biztosítani tudod.
2020. aug. 31. 10:09
 3/34 A kérdező kommentje:
Oké, értem, hogy milyen nyomot javasolsz, amin elinduljak, kedves 10:09-es. A többi lehetőséget miért ejtetted ki a repertoárodból?
2020. aug. 31. 10:29
 4/34 anonim ***** válasza:
A körülményeimet és a fizikai-mentális képességeimet vettem figyelembe. Szívbetegként hülyeség lenne a hegymászást megtennem életem értelmének, és enyhe szociális szorongással a táncos-komikus előadóművész sem ideális pálya a számomra. Még szerencse, hogy ez a kettő egyáltalán nem is érdekel. :)
2020. aug. 31. 10:51
 5/34 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

A táncos-komikus ea. műv. pályát még átgondolnám a helyedben. Lehet, te vagy az új Rátonyi Róbert? Esetleg az új Feleki Kamill? Ki tudja?

2020. aug. 31. 10:57
 6/34 A kérdező kommentje:
Mások mások, a fentiektől eltérő meglátásai is érdekelnek.
2020. aug. 31. 11:04
 7/34 anonim ***** válasza:

Elég sokat kutakodtam.

Megtaláltam a célt, de már késő.

Most fel kell nevelnem a gyerekeket, de majd ráállok a témára.

2020. aug. 31. 11:16
 8/34 A kérdező kommentje:
Értem, h késő most már. De annak idején hogyan találtad meg? Mi alapján zártad ki a többit?
2020. aug. 31. 11:19
 9/34 Dongaben ***** válasza:
Az "Életed értelme"? Ezt nem előre döntöd el, ha ember vagy! Ha robot vagy, az más... A "42"-n kívül arra szánom az életem, hogy segítsek más embereknek annyit ami erőmből, időmből telik.
2020. aug. 31. 13:54
 10/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm, Dongaben.

"Ezt nem előre döntöd el" hanem kicsoda? Mi alapján adtad át e lehetőséget/felelősséget másnak? Miért pont neki adtad?

2020. aug. 31. 14:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!