Jézus Krisztus csak elájult a kereszten?! Mit gondoltok erről keresztények?
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 19:38
11/28 anonim válasza:
Őrület, én meg azt hittem, hogy a Nestle-Aland 28. kiadása, de mindig újat tanul az ember. Még a végén kiderül, hogy Károlyi írta eredetileg a Bibliát, az apostolok pedig csak tőle fordították. S így akkor talán igaz is lenne, amit írtál.
13/28 A kérdező kommentje:
Saját magadnak?! :O
2020. aug. 21. 21:12
14/28 anonim válasza:
13 Bocs 11-nem figyeltem oda:DD
15/28 anonim válasza:
Miért? Mi rosszat írtam? o.O Vagy cáfolni nem tudtad, ezért leírtad, hogy toltál rám egy mínuszt? Bár ha tőled kapom, az nekem csak dicsőség.
16/28 anonim válasza:
15 Kihasználod gyorsan az alkalmat, hogy figyelmetlenebb és szórakozottabb vagyok ma este, igaz? Hátha még többet hibázok ugyi?:D
17/28 anonim válasza:
Nem kell annyit inni. De továbbra is érdekelne, hogy a Károlyi mitől jobb, mint a Nestle-Aland 28. kiadása. Illetve az is érdekelne, hogy melyik Károlyi-féle fordításra gondoltál. Amit eredetileg ő fordított, vagy valamelyik sokadig revízió, amihez szinte köze sincs már?
18/28 anonim válasza:
17 Te magadnál vagy? Kérsz kólát? mert hogy azt iszom, de alkoholt nem.
De akkor ezek szerint te alkoholt iszol, ha rám fogod azt amit te teszel:D
Ha az egész Biblia eredetét nem ismered és már milliószor linkeltem az alapokat, amit csak meg kéne hallgatnod, hogy profi módon megértsd, mégis mit kéne még tennem, ha nem érted az eredetét egyáltalán?
19/28 anonim válasza:
18 *profi módon megértsd
Sokkal érthetőbben és értelmesebben ahogy én elmondtam.
Csak 1 órát kéne rászánnod-részre.
20/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!