Jézus Krisztus csak elájult a kereszten?! Mit gondoltok erről keresztények?
Tudott segíteni az embereken ,gyógyított ,ételt adott stb.
Hús vér emberként élt a földön.
Keresztre veszítették:az áldozat hosszú haláltusája napokig is eltarthatott.
Megvolt írva, hogy keresztre feszítik,tudta hogy ujjá születik,annyira sem volt önző hogy meggyógyítsa magát..elálitsa a vérzés vagy lesújtson rájuk.Ez így volt megírva tudta hogy ujjászületik.
Az elvizesedett tüdő eléggé fulladásos halálról árulkodik...
Átszurták a tüdejét egy ládzsával ember XD, hogy ne halt volna meg, már ha tényként kezeljük a leírásokat.
Meghalt.
Máté 27-
46. Kilencz óra körül pedig nagy fenszóval kiálta Jézus, mondván: ELI, ELI! LAMA SABAKTÁNI? azaz: Én Istenem, én Istenem! miért hagyál el engemet?
47. Némelyek pedig az ott állók közül, a mint ezt hallák, mondának: Illést hívja ez.
48. És egy közülök azonnal oda futamodván, egy szivacsot vőn, és megtöltvén eczettel és egy nádszálra tűzvén, inni ád vala néki.
49. A többiek pedig ezt mondják vala: Hagyd el, lássuk eljő-é Illés, hogy megszabadítsa őt?
50. Jézus pedig ismét nagy fenszóval kiáltván, kiadá lelkét.
5 Jézust, nem a keresztet.
Máté 27-
29. És tövisből fonott koronát tőnek a fejére, és nádszálat a jobb kezébe; és térdet hajtva előtte, csúfolják vala őt, mondván: Üdvöz légy zsidóknak királya!
30. És mikor megköpdösék őt, elvevék a nádszálat, és a fejéhez verdesik vala.
31. És miután megcsúfolták, levevék róla a palástot és az ő maga ruháiba öltözteték; és elvivék, hogy megfeszítsék őt.
32. Kifelé menve pedig találkozának egy czirénei emberrel, a kit Simonnak hívnak vala; ezt kényszeríték, hogy vigye az ő keresztjét.
33. És mikor eljutának arra a helyre, a melyet Golgothának, azaz koponya helyének neveznek,
34. Méreggel megelegyített eczetet adának néki inni; és megízlelvén, nem akara inni.
35. Minek utána pedig megfeszíték őt, eloszták az ő ruháit, sorsot vetvén; hogy beteljék a próféta mondása: Megosztozának az én ruháimon, és az én köntösömre sorsot vetének.
36. És leülvén, ott őrzik vala őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!