Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Azt hallottam keresztényektől,...

Azt hallottam keresztényektől,hogy Jehova Tanui a tévelygés ereje alá vannak rendelve, mert hamis tanokat vallanak igaznak! Ezért viselik ilyen nehezen az itt levő keresztények épitő kritikáját?

Figyelt kérdés

2020. aug. 11. 21:35
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
91%
Inkább nem akarnak. Több ok miatt lehet ez: család is bent van és ha szembe mernek fordulni az ördögtoronnyal, akkor ki lesznek közösítve és onnantól a család is levegőnek nézi. Vagy tisztséget tölt be és élvezi a hatalmat. Vagy valóban elhitte azt, hogy az ördögtoronyhoz tartozás menti majd meg talán, hisz ez nem más, mint a "talán" és az "esetleg" vallás. Talán üdvözül. Talán a jehova nőnemű műszó megemlékszik majd róla. Talán. De nem biztos és fogalmuk sincs, hogy hol van az a határ, ahol ez a kitalált isten az ördögtoronnyal az élen még elfogadja őket és hol van a szakadék, ami után már nincs remény.
2020. aug. 15. 18:24
 42/48 anonim ***** válasza:
0%
Igen az tényleg jó lenne ha megvilágosodnának a tanúk. - hitehagyottként osztod az észt - egyetlen értelmes érvet nem tudtál még eddig kinyögni, hogy valami miért az vagy miért nem az, csak a szubjektív rágalom amire futja- az ilyenek tanúskodtak hamisan Jézus ellen is, akik szajkózták a szellemi szennyet!
2020. aug. 16. 19:15
 43/48 A kérdező kommentje:
- hitehagyottként osztod az észt - soha nem voltam tagja a szervezetnek,mivel első héten amikor ellenöriztem a tanaikat,megitéltem az irások szerint hogy ez nem Istentől való szervezet igy be sem lépte. Ilyen hogy hit hagyott nincs aki kilép ebból a szennyet terjesztő szervezetből nem a hitét hagyja hanem a hamis vallást el. Szépen néznénk ki ha aki elhagyja a szervezetet mert késöbb jön rá hogy nem biblikus akkor az hithagyó,mégis hol éltek? A holdon? Vicc!
2020. aug. 16. 21:34
 44/48 anonim ***** válasza:
91%

Ezek a beteg emberek mindenkit hitehagyottnak hisznek, aki a szervezet tanítása ellen szól. Ugyanis ENNYIRE képes átprogramozni a szervezet az agyukat, hogy ebben a stádiumban már fel sem merül bennük más lehetőség.

Igen, idegesítő ez az ostobaság, de ugyanakkor végtelenül sajnálatraméltó.

2020. aug. 17. 03:00
 45/48 A kérdező kommentje:
44-es sajnos ez igy van ahogy leirtad!
2020. aug. 17. 07:52
 46/48 A kérdező kommentje:
Agyhalottá válnak a szervezettől!
2020. aug. 17. 07:52
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

Kedves tanúk! Tessék már egy kicsit gondolkodni! Nem kell ahhoz Jehova tanújának lennie valakinek hogy megismerje a tanításaitokat ,hiszen minden fent van a világhálón. Az összes irodalom amit kiad az Őrtorony szervezet az digitálisan is elérhető és letölthető! Ezenkívül pedig ott az Őrtorony könyvtár is ugyan úgy kereshet benne bárki aki akar! Az újságok a könyvek milliós darabszámban kerülnek kiadásra. Aki akarja szintén beszerezheti őket hiszen nem kell értük fizetnie annak aki kar egy példányt! És még mindig nem értem a végére.

- Képzeljétek el hogy antikváriumokban is lehet olyan könyvekkel találkozni amit az Őrtorony adott ki. Pl. a Hirdetők könyv!

Ezen kívül úgy is elmehetnek a Királyság terembe az emberek hogy nem tagjai a szervezetnek. Sőt tanulmányozhatnak is és abba is hagyhatják a tanulmányozást! De ha abba is hagyták a tanulmányozást attól még a tapasztalat és az információ megmarad az ilyen embereknél is. Jehova tanúiról millió módon lehet információt szerezni!

Ébredjetek már fel és gondolkozzatok már el azon hogy a mai világban mennyire könnyű információt szerezni Jehova tanúiról!

Annyira egyszerű hogy csak egy keresést kell el indítani a világhálón!

2020. aug. 17. 21:05
 48/48 anonim ***** válasza:
36%
Sose értettem, hogy mi értelme ennek a farokméregetésnek? A Jehovások ugyanolyan agymosott, megvezetett birkák mint a Hitgyülisek. De a keresztények se különbek... Olyan gyerekes ez, azon vitatkozni, hogy kinek vannak jobb, szebb, erősebb, stb képzeletbeli barátai...
2020. szept. 25. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!