Azt hallottam keresztényektől,hogy Jehova Tanui a tévelygés ereje alá vannak rendelve, mert hamis tanokat vallanak igaznak! Ezért viselik ilyen nehezen az itt levő keresztények épitő kritikáját?
19# ennél azért sokkal mélyebb a jehovista tévtanítás. Itt nem csak arról van szó, hogy Jézust csak egy angyalnak hiszik. Hidd el, ha csak ennyi lenne, akkor mindenki hagyná a fenébe.
Igaz, a tanúk meg napi szinten írnak ki katolikus ellenes kérdéseket, gondolom oda is beírsz, hogy ejnye bejnye, ugye? Még véletlenül sincs kettős mércéd, ugye?
Sajnálattal olvasom a Rólunk szóló kommenteket.
Az egészben nagyon érdekes, hogy olyan emberek ecsetlik ezt, akik a pogányok meghatározott ideje alatt, nem Isten kinevezése alapján lettek Isten választott "vallása", hanem egyéni emberi értelmezés alapján.
Tették ezt azért, mert fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent a "pogányok meghatározott ideje"
Talán azt gondolják, hogy ez nem a "vallásukra vonatkozik" mert Ők nem "pogányok".
DE ez a kifejezés, nem az "ateizmust" akarja jelenteni, hanem azt, hogy Isten szándéka, és kinevezése nélkül élték a maguk által kreált vallásokat.
Ezért érvelnek azzal, hogy "Ők évezredek óta léteznek". Figyelmen kivül hagyva azt, hogy Isten az utolsó választott Földi képviselete után Jézus beiktatásáig, nem választott senkit.
A tanùk illetve a tanùkat vedők gyakran emlegetik hogy a tanùk hogy es mennyire tàmadva ,elìtèlve vannak.
De pont a tanùk a legszelsősègesebb kirekesztők.
Nem.mintha màs kozossegben nem fordulna elő,de nem evidencia.
Terelik,kenik,rejtegetik de tudjuk a hivatalos az ,hogy aki nem tanú mind meghal kicsitől a nagyig,Jehova nagy ès rettenetes napjàn.
Ez kilàtszik a kommentjeikből.." a vilag,a vilagi emberek,a satan vilàgrendszere" lehetne sorolni.
Nekik minden unnep,nev es szulinap reszeg tivornya,istentelen emberekkel akik eppen csak azert nem gyilkolnak a nagymama szulinapjan mert a torvèny tiltja.
De közben nyàjasan mosolyognak mikozben ezNem panaszkodhatok.t gondoljak ròlad,bele a szemedbe.
"Figyelmen kivül hagyva azt, hogy Isten az utolsó választott Földi képviselete után Jézus beiktatásáig, nem választott senkit."
Bizonyára elsiklott a figyelmed afelett, hogy Krisztus megalapította kétezer éve az Egyházat, írja a Biblia. De elnézzük neked, mert tudjuk, hogy vak vagy és süket.
Erdekes lett a vège
Nem panaszkodhatok"....ez honnan jött..szellem a gèpben..sorry
27.
Jézus megszületésének oka, a megváltás elvégzése, és ezzel egyidejüleg, bemutatta miben tévednek az addig magukat Isten népének vallók. Az "egyház" megalapitása pedig, ami Jézusra épül, nem jött létre abban az értelemben ahogy sokan gondolják. Hiszen javában tartott a pogányok meghatározott ideje Azzal a figyelmeztetéssel együtt, hogy a hitehagyás emiatt is fog bekövetkezni.
Jézus pedig a keresztény hitélet helyreállitását a jelenlétével hozza összefüggésbe, amikor is véget ér a "pogányok" ideje, és Jézus megtisztitja az eget Sátánéktól, és kiválsztja a Hűségeseket, hogy kezdjék el azt a munkát, ami a pogányok ideje alatt abba maradt.
Már eleve nem lehet hűségesnek nevezni, nem csak ezért a prófécia miatt, hanem mert nem maradtak hűségesek a keresztény tanitáshoz, és élethez azok, akik állitják, hogy Ők a földi képviselet.
Belefolytak a világba, szövetséget kötöttek a politikai rendszerekkel, Jézus parancsa ellenére, embereket kinoztak és öltek meg az uralkodók jóváhagyásával, akik ellene mertek szólni a vallásuknak.
Ilyet sem Jézus, sem az igaz tanitványai nem tettek, és nem is hatalmazta fel err őket. Sőt Ők üldözötteknek kell lenniük, és nem üldözőknek.
"Kálvin pont akkorát tévedett a kettős predesztináció tanításával, mint a tanúk mondjuk a Jézus-Mihály párhuzamukkal."
Jézus tanította, hogy nem ő az Istene, nem ő a mi Istenünk (Jn 20:17), ezek után mi bajod van Jézus-Mihály szerepével, mikor Jézus angyalként képviselte J. Istent az ÓSZben!?! (Csel 7:30, 35, 38, 53; 2Móz 23:31)
1Kor 10:4 És mindnyájan egy lelki italt ittak, mert ittak a lelki kősziklából, amely követi vala őket, e kőszikla pedig a Krisztus volt.
Gal 4:14 És megkísértetvén testemben, nem vetettetek meg, sem nem utáltatok meg engem, hanem úgy fogadtatok, mint Istennek angyalát, mint Krisztus Jézust.
Dán 12:1 És abban az időben felkél Mihály, a nagy fejedelem, aki a te néped fiaiért áll, mert nyomorúságos idő lesz, amilyen nem volt attól fogva, hogy nép kezdett lenni, mindezideig. És abban az időben megszabadul a te néped; aki csak beírva találtatik a könyvben.
Jel 12:7 És lőn az égben viaskodás: Mihály és az ő angyalai viaskodnak vala a sárkánnyal; és a sárkány is viaskodik vala és az ő angyalai;
1Thess 4:16 Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először akik meghaltak volt a Krisztusban;
Ha Jézus nem a saját maga Istene, és nem a mi Istenünk, akkor miféle valóságos Istennek állítja be a kereszténység?
Aki győz, oszloppá teszem azt az én Istenemnek templomában, és többé onnét ki nem jő; és felírom ő reá az én Istenemnek nevét, és az én Istenem városának nevét, az új Jeruzsálemét, amely az égből száll alá az én Istenemtől, és az én új nevemet.(Jel 3:12)
Négyszer mondja az Ő istenét, amit a kereszténység egyszer sem ért meg sem el nem fogad, tehát csakis hamis lehet. Nem pedig a Jt a hamisak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!