Azt hallottam keresztényektől,hogy Jehova Tanui a tévelygés ereje alá vannak rendelve, mert hamis tanokat vallanak igaznak! Ezért viselik ilyen nehezen az itt levő keresztények épitő kritikáját?
*amíg tudatlanok, amig nem tudnak védekezni.
Sátán legnagyobb csalása, hogy magát nem létezőnek állítja be.Milliárdokat csapott már be ezzel.
Aztán egy kegyelmet nyert egyén megtér, megkeresztelkedik, Szent Szellem keresztséget kap, és azonnal lelepleződik.
Bakker...te kereszténynek gondolod magad???
Azzal hogy más embereket támadsz?Szerintem csak tedd csendben amit jónak látsz!Beszélgess el krisnásokkal, mormonokkal, hit gyülekezetesekkel, tanúkkal, katolikusokkal ,ha úgy adódik, hogy van lehetőséged és lehet,hogy egymás hasznára váltok. De ez a névtelenül ugorjunk neki ,meg gúnyolódjunk, támadjuk a másikat, minden csak nem keresztény viselkedés.
Tök gusztustalan, ahogy itt mocskoljátok egymást.
Úgyhogy bármiben is hiszel két lábbal taposol rajta, szóval te sem dicsekedhetsz az igaz hiteddel!
16 Számomra lényegtelen, hogy te engem minek gondolsz.
Ami meg van írva az meg van írva, hogy ez neked tetszik-e vagy nem az nem rám tartozik.
A te életeddel azt kezdesz amit akarsz, ahogy én is az enyémmel.
Ellenben amivel engem rágalmaztál, az térjen vissza a fejedre, és dorgáljon meg téged az Úr, mert ez már nem az első alkalom amivel rám beszéltél.
"Ezért viselik ilyen nehezen az itt levő keresztények épitő kritikáját?"
Keresztény vagyok és van amiben nem értek egyet a tanúkkal, de ami itt megy az minden csak építő nem. Szerinted normális, hogy minden második kérdésben a tanúkat szapulják? Ha az ittlévőket a jó szándék vezérelné, nem úgy beszélnének róluk, mint valami hülyékről. Egy katolikus talán mindenben egyetért egy protestánssal vagy fordítva? Mégse látom, hogy őket kritizálnák, pedig szerintem pl. Kálvin pont akkorát tévedett a kettős predesztináció tanításával, mint a tanúk mondjuk a Jézus-Mihály párhuzamukkal. Most akkor építőleg mondjam rá a reformátusokra, hogy hamis tanokat vallanak, vakok stb.? Vagy a katolikusokra, hogy túlzásba viszik a Mária tiszteletet, tehát elvannak tévelyedve stb.? Kit épít az, hogy az ittlévők megtárgyalják, hogy szerintük mennyivel felsőbbrendűek a tanúknál? Ha tanú lennék és meglátnám ezt a kérdést, nem hiszem, hogy rohannék kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!