Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus Krisztus Isten vagy a...

Jézus Krisztus Isten vagy a Jehova Tanui tanitása szerint arkangyal?

Figyelt kérdés

zsid.1.8.

"Ámde a Fiúról így: A te királyi széked óh Isten örökkön örökké."

Várom a cáfolatokat és az ellencáfolatokat,nagyon érdekelne ez a téma.

2020. aug. 1. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
0%
Azt modnod egy istenben hisztek 😂 akkor az jó. Az a normális. De ha a következő szavatok az, hogy "hát de azért Jézus is isten", az már elég baj. Ez olyan, mint ha egy udvaron van 2 kocsi, egyik piros, másik kék. Azt mondja valaki "az udvaron csak egy piros kocsi van", aztán hozzá teszi "de a másik kocsi is mintha piros lenne"...
2020. aug. 3. 17:06
 52/73 A kérdező kommentje:
Ezt szeretem a jehova tanui szervezet,mindig ilyen buta példázatokat hozz fel de mindenre,nem egyedi,ezt hol tanulják?
2020. aug. 3. 17:43
 53/73 A kérdező kommentje:
Én is tudok egy példázatot igy szól: olyan a jehova tanui szervezet mintha keresztények lennének,van bibliájuk,de mégsem keresztények.
2020. aug. 3. 17:45
 54/73 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, nem érzem benne a példázatot inkább egy elcseszett favicc. És csak hogy ne habzodjon tovább a szád a nagy gyűlöletedtől, elárulom, nem vagyok Jehova tanúja. Egyszerűen logikusan goldolkodok, mert egy istenben hiszek, nem kettőben. De csináld csak tovább, amit csinálsz. Nagyon ügyes vagy, gratula. Csak azt nem értem, hogy minek volt a kérdés ha csak a gyűlöletedet akarod kiélni? Te veszekedést akartál provokálni, nem a kíváncsiság furdalt.

Ui. A példáim szetinem telejsen helytállóak voltak, cáfold meg ha tudod!

2020. aug. 3. 18:04
 55/73 A kérdező kommentje:
Most jön az a fejezet hogy gyülölködik mindenki ellenetek,ezt is ismerem! Aki nem értveletek egyet az gyülölködik! igen!
2020. aug. 3. 18:11
 56/73 anonim ***** válasza:
0%
Mint mondtam nem vagyok tanú 😂 megy az olvasás, gratula! De az 100 hogy te gyűlölöd a tanúkat. Hiába tagadod, úgy beszélsz róluk, mint valami férgekről,akiket nem is kell emberszámba venni. De miért is nem? Mert ők hisznek valamiben, amiben te nem? Vagy muzulmánokat talán gyűlölni kell, mert hisznek Allahban? A hit a legszemélyesebb magánügy. Mikor érik majd meg annyira az emberiség, hogy valakit nem a hite alapján fognak elítélni? Ezért nem értem azokat, akik bárkit, akár az ateistákat is gyűlöli, azért mert nem hisz. Szíve joga. Te jonnan tudod, hogy van Isten? Onnan, hogy hiszel benne. És ha ezért elítél valaki, az ugyanolyan bűnös
2020. aug. 3. 19:18
 57/73 A kérdező kommentje:
megállapitom neked üldözési mániád van,senki nem gyülöl itt senkit az nem ilyn,jóhogy nem üldözünk itt benneteket,ez is felfogásotok,nem vagy jt? pedig azt a szellemiséget vallod.egyébként mindenki a tanaitokat utálja,nem benneteket,ti szegény áldozatok vagytok.
2020. aug. 3. 21:40
 58/73 A kérdező kommentje:
56os itt is megtaláltál? te vagy az gumifejű?
2020. aug. 3. 21:42
 59/73 anonim ***** válasza:

Milyen "gumifejű"? Nem tudom miről beszélsz és honnan ismersze, de ha neked valaki azért "gumifejű" mert nem ért egyet azzal, ahogy viszonyulsz egy hithez, akkor ott veled van a baj. Talán nem gyűlölettel beszéltél? Miért kell egy nézetet utálj? Ha mindenki úgy gondolkodna a világon mint te, én vagy a szomszéd, az hatalams baj lenne. Mindenki azt hisz amit akar, te is azt hiszel és úgy ahogy akarod. A katolikusok hisznek egy dologban, a baptisták más dologban, a mormonok megint másban, a buddhisták megint másban. Mi ezzel a gond?

És attól, hogy nem vagyok tanú, nem lehet egy véleményem nekem is? Vagy nem szimpatizálhatok egy egyház tanításával? Te fogod ezt megtiltani?

2020. aug. 3. 21:55
 60/73 A kérdező kommentje:
már ugy nézz ki üldözlek! :-)))) gumifejű egy fószer innen akit hasonló mennyiségű ésszel áldott meg a sors de akkor nem te vagy a gumifejű
2020. aug. 3. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!