Keresztények, ti szívesen megvitatjátok nem keresztényekkel a vallásotokra vonatkozó ellenvetéseket, vagy inkább kitértek előle, ha lehet?
Ismerned kéne, hogy mi a vita szelleme, honnan és miből ered, mi táplálja, és hosszútávon mit okoz.És akkor a kérdésedre a válasz: nem.
Én útáloma vitát. Egyszer elmondom, leírom, és lépek tovább-akinek van füle a hallásra hallja amit a lélek mond, akinek nincs, ha az orra elé tolnád Jézust, akkor sem venné észre a lepel miatt, ami van rajta.
Régen még belementem tudatlanul vitákban, azóta ezt a Jézusi tanítást megtanultam.
Például a zsidóság szemén is van lepel, ami fel lesz emelve Jézus II. eljövetele előtt, mert kegyelmet kapnak.És ez már elkezdődött, mert egyre több zsidó tér meg a karizmatikusokhoz.
Jézus simán odaállt bárkivel vitatkozni, és nem esett kétségbe attól, ha a másik nem ért egyet vele.
Azzal is beszélt, akiről tudta, hogy nem fogja meggyőzni.
Kivéve akkor, ha előre tudta, hogy felesleges, mert nem vitázni akar.
4 *Kivéve akkor, ha előre tudta, hogy felesleges, mert nem vitázni akar.
Telitalálat:D 2-es voltam.
"Telitalálat"
Valamit azért tisztázzunk: Jézus 100 vagy 1000 emberből max. 1-gyel nem beszélt.
Te meg senkivel se beszélsz.
Érzed az apró kis különbséget?
zsolt.53-
2.
Ezt mondta a balgatag az ő szívében: Nincs Isten. Megromlottak és útálatos hamisságot cselekedtek, nincs a ki jót cselekedjék.
3.
Isten letekint a mennyből az emberek fiaira, hogy meglássa, ha van-é értelmes, Istent kereső?
4.
Mindnyájan elhajlottak, és valamennyien megromlottak, nincsen a ki jót cselekedjék, nincsen csak egy is.
5.
Avagy nincs értelem a hamisságnak cselekvőiben, a kik az én népemet megeszik, mintha kenyeret ennének, a kik az Istent segítségül nem hívják?
6.
Ott félnek nagy félelemmel, a hol nincsen félelem; mert az Isten elszéleszti azoknak tetemeit, a kik tábort járnak ellened; megszégyeníted azokat, mert az Isten megveti őket.
8+ Róm.3-
10.
A mint meg van írva, hogy nincsen csak egy igaz is;
11.
Nincs, a ki megértse, nincs, a ki keresse az Istent.
12.
Mindnyájan elhajlottak, egyetemben haszontalanokká lettek; nincs, a ki jót cselekedjék, nincsen csak egy is.
13.
Nyitott sír az ő torkuk; nyelvökkel álnokságot szólnak; áspis kígyó mérge van ajkaik alatt.
14.
Szájok telve átkozódással és keserűséggel.
15.
Lábaik gyorsak a vérontásra.
16.
Útjaikon romlás és nyomorúság van.
17.
És a békességnek útját nem ismerik.
18.
Nincs isteni félelem az ő szemök előtt.
Minuszolhatod Isten beszédét az interneted, attól neked jobb nem lesz.Istennem meg minden beszéde igaz.
Inkább békülj meg Istennel, és kérd az életedre a kegyelmét-ez a legjobb amit a te helyzetedben egyáltalán lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!