Miért állítanak Jehova tanúi valótlant a Szentháromságról?
150 köszi, és hol tudom meg miben hiszel?
Mindenható Google: mi 148 anonim hite?
Kérlek segíts Enter
Kèrdező:Keztèl felgyógyulni?
Ennek örülők.
Nek vagyok beteg, veled ellenben Edgár. A kérdésre még mindig nem tudtál válaszolni.
Amúgy ennek a sötét és kényszeres embernek a vallása unitárius, de mostanában inkább a jehovisták mellé csapódott. Számára egy lényeg van csak: tagadni a Háromságot, és ebbe teljesen bele van bolondulva már. Múlt héten naponta több kérdést is írt ki a Háromság ellen és annyira elment az esze már, hogy itt sem fogta fel a maradék agyával, hogy nem az a kérdés, hogy ő mit hisz a Háromságról, bár nagyon beképzelt és azt hiszi minden körülötte forog, hanem az, hogy a jehovisták miért hazudnak arról, hogy mi három istenben hiszünk? Idáig még egyetlen egy normális választ sem adott, csak a rosszindulat fröcsög belőle az ostobasága mellett.
Kíváncsi leszek a tanúk mikor dobják ki maguk közül, mert ez még oda sem való.
155.Kèrdező mar a 156.bejegyzèsnèl vagyunk,mèg nem vetted èszre amit te főkèrdèsnek nevezel,ami alatt most írok,az egy "állitás"ès nem"kèrdès".Az OK,hogy egy kèrdőjelt tettèl a vègère de attól mèg állitás.Ezèrt nem èrtik a felelős ès nem tudjak egy állitásra mit,ès hogy feleljenek.
Írj ki egy olyan kèrdèst ami megfelel az èrdeklődèsednek,mert az állitásod egyben felelet a Magyar nyelvtan szerint ès èrtelmileg főként.
156.válasz és még mindig nem tudom, hogy miért hazudják jehova tanúi azt, hogy mi három istenben hiszünk.
Lehet, hogy szeretnek hazudni? 🤔
156"mèg mindig nem tudom"
Mit akarsz tudni?
Ha nincs Szentháromság mit akarsz rolla tudni.
Idèzd a bibliábol ès azután beszèlgetünk.
Az I János 5:7, King James és Douay fordításban, így olvassuk: Mert hárman vannak, akik bizonyságot tesznek a mennyben, az Atya, az Ige, és a Szent Szellem: és ez a három egy. A János 10: 30-ben: Én és az én Atyám egy vagyunk. Pál szavai: I Timótheus 3:16: Isten megjelent testben. És a János 1:1-ben: Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és az Ige Isten volt.
elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!