Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem vagy keresztény?

Miért nem vagy keresztény?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 25. 06:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki láthatja hogy bizony intelligens tervezésre utal MINDEN a természetben"

igazából ha tényleg jól megvizsgálod, rájössz, hogy ha ezt valaki tervezte, akkor az a világ legbénább tervezője volt. ha pl a dnst egy számítógépes kódhoz hasonlítod (amit tudjuk, hogy egy intelligens lény alkotott), azt látod, hogy míg a kód minden részének van feladata, mind jelent valamit, és mind hozzáad valami hasznosat az egészhez, és nincs ott semmi felesleg, addig a dns esetében ez pont az ellenkezője. a dns nagy része használhatatlan katyvasz, nem kódol semmit, egy csomó monoton szakasza van. igazából alig van benne olyan rész, amiből használható fehérjét lehet készíteni. ettől függetlenül nyilván elég ahhoz, hogy életben legyen az organizmus, de a dns nagy részétől simán meg lehetne szabadulni. ha ez neked "intelligens" tervezés, akkor nem tudok neked mit mondani.

2020. ápr. 28. 11:34
 22/23 kumameya válasza:
100%

Gyerekkoromban jartam templomba, de eleg hamar rajottem, hogy az osszes vallas csak a hiszekenyek megtevesztesere jo es ezt nagyon is kihasznaljak a vallasvezetok.

A Bibliat, a Korant, a Talmudot teljesen elferditik, a vallassal eggyel tobb dolog van ami miatt az emberiseg haboruzik. Hit nelkul nem jo elni, szerintem a legjobb ha az ember onmagaban hisz

2020. ápr. 29. 10:19
 23/23 anonim ***** válasza:
72%
Mert nem akarok egy szűk kis ketrecbe tartozni, jobb szeretek a lehetőségekhez képest szabad lenni.
2020. ápr. 30. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!