Hogy bizonyitjátok be isten létezését?
Vannak "istenérvek", nem is olyan rosszak, de 100%-ig nem meggyőzőek
Dehogy is nem, csak nem érted!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Ez 100%-os!
ma 19:22
Nem. Aki ateista, azt nem fogja meggyőzni ez az "érvelés". Aki vallásos, annak meg nincs szüksége erre az érvelésre. Az istenérveknek semmi értelmük: az ateista hamisnak tartja őket és kész, a vallásosaknak pedig nincs rá szükségük. Az istenérvek agytornák, intellektuállis hobbyk.
Nézd meg a Constantine a démonvadász című filmet.
Abban a Főszereplé és Gábriel arkangyallal beszélget Istenről.
Nem pontosan idézem:
Constantine:- "A Hitemmel van baj?"
Gábriel:- "Nem, az a baj,hogy te Tudod,hogy van Isten...te láttad. Az embernek a hit ad erőt,nem pedig a tények."
Ezt nem mondtam el csak a mamámnak de itt leírom.
Még jó pár évvel ezelőtt kb. 17 éves lehettem rendkívül fájt az egész oldalam. Nem tudtam sem feküdni sem járni mindenhogy rossz volt.Egész esten nem tudtam aludni másnak imádkoztam Istenhez, hogy segítsen pont mire végeztem az imával azonnal elmúlt a fájdalom.Csodának nekem ennyi éppen elég volt. Pont utána jött ki az orvos, mert mama elment érte de addigra semmi bajom nem volt. Csodálatos érzés volt.
Sok órával később visszatért a fájdalom nem tudtam mi bajom volt később kiderült, hogy vesekövem volt és be is volt gyulladva csak komoly injekciókkal tudták csökkenteni a fájdalmamat akkor érdekes azonnal elmúlt a már 1 napja görcsölő szó szerint óriási fájdalom.
Azt mondom (írom) nektek higgyetek Istenben, mert ő szeret benneteket. Olvassátok a Bibliát és kinyílik a szemetek.
"Közben egy kicsit átolvastam a belinkelt érvelést. Nos, harmatgyenge, gyermekien naiv próbálkozásról van szó."
Nem tudod megcáfolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!