Eddig a legalább az alap biológiai és fizikai fogalmakkal tisztában voltak, ha az elemi összefüggéseket nem is értették. De ez a mostani eresztés kritikán aluli. Az első adandó alkalommal, hogy összezavarom őket, menekülőre fogják. A duma fele azzal megy el, hogy alap fogalmakat magyarázok. Ez már nem szórakoztató.
Maradj meg a tevenyeregnél, ne szólj bele a púpokon túli dolgokba, hogy ne gyarapítsd a vétkeidet!
2020. febr. 23. 21:26
42/46 Tevenyereggyarto válasza:
Végül is Kérdező, választ kaptál közvetett módon. Láthatod ,hogy 32, 20, 29 és 15%-os milyenek :/. Bár Pétert, KZitust és Már-ki-t (nem kizárt ,hogy ő valamelyik válaszoló) még hiányolom, ha másért nem is de Péter legalább nem személyeskedik és sérteget folyamatosan ez KZitusra is igaz szokott lenni. Ha nem is halad a vita legalább aránylag nyugodtan telik.
2020. febr. 24. 15:51
43/46 anonim válasza:
# 42
Péter - ha ugyanarról beszélünk ("Üdv, Péter"-rel búcsúzik) NEM "JT"-s. Tudtommal. Több éves tapasztalat után.
És igen, ő az, akivel leülnék egy kerekasztal mellé :D.
Üdv
P.T.
2020. febr. 25. 19:41
44/46 A kérdező kommentje:
#42 tudom, tudom... de amióta az internet kivetette magából wmiki-t azóta hiányolom az ilyen jellegű adok-kapok-ot. És borzasztó csalódás volt a legutóbbi jehóva tanú látogatás. Régebben 5-6-szor is vissza visszatértek egy pofonra, de ebben a mostani eresztésben egyszerűen semmi kitartás nincs.
2020. febr. 25. 20:48
45/46 anonim válasza:
Semmi nem történt, ugyanis alapvető biológiai és fizikai ismeretekkel sem rendelkeznek a Jehova tanúi. Olvastam, hogy náluk van a legkevesebb értelmiségi, más vallásokkal összehasonlítva. Szóval semmi meglepő nincs ebben.
Egyébként ezekben a fundamentalista felekezetekben, ahol tagadják az evolúciót, nincs is szükség arra, hogy azt feltételezzük, természettudományos ismeretekkel rendelkező emberek vannak. De most komolyan, te el tudod képzelni, hogy egy Jehova tanúja egy nap Sir Savid Attenborough filmejeit nézi, vagy John Gribbin könyveit olvassa?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!