A poklot csak azért találták ki, hogy legyen mitől félni a hívőknek?
Tapasztalatból beszélek mikor azt mondom, minden hívő ismerősön amikor a pokolról beszél.....100% komolyan gondolja, hogy égni fog,meg a bukott angyalok, meg ,hogy jó kereszténység...stb
Ez nekem már idegesítő és röhejes.
Nem vagyok hívő sem ateista csak aggódok a szeretteim elmeállapotáért.
09:56
te voltál már a holdon? Lehet azt is kitalálták, mert csak felvételeket látsz amiket akár egy stúdióban is csinálhatták. Ennyi erővel sok mindenben nem lehet hinni, csak amit a saját szemeddel látsz nemigaz???
"Nem vagyok hívő sem ateista csak aggódok a szeretteim elmeállapotáért"
A szeretteid pedig teljes joggal aggódhatnának a te elmeállapotodért.
Megtörtént eset.
A buszon egy nő beszélgetés közben - szóba került a vallás - azt állitotta, hogy ő nem hisz Istenben, mert sohasem látta. Egy vidéki bácsika igy válaszolt; Én sem láttam a nagyságos asszony büdös likát, mégis biztosan tudom, hogy létezik.(Közröhej a buszon)
11:15
Figyelj, én nem akarlak megbántani, de szinte minden nap látom a Holdat. Sajnálom, hogy nekem kellett elmondanom. És lehet, hogy ez már sok lesz számodra egy napra: de a Mikulás nem létezik.
"Minden vallásnak van valami oka.
Ha valaki a pokolról beszél neked, válaszold azt, hogy Isten szeret és megbocsát."
ácsi, nem tudom, hogy te ezt most hogy érted. vagyis nem hiszel a pokolban? nagy kár. de igazad van: Isten szeret, és megbocsát. HA mi megbánjuk a bűneinket. Ő szeret minket bűneink ellenére is, ezért küldte el az Egyszülött Fiát, aki meghalt értünk a kereszten, hogy ne nekünk kellegyen örökké a pokolban égnünk. DE ez nem jelenti azt, hogy nem juthatunk a pokolba. Sőt, mindenki odajut, HA meg nem tér. Igen, csak kegyelemből juthatunk a menybe. Mikor Ádám és Éva bűnbe esett, akkor a világba bejött a bűn. Addig Isten nagyon szeretett minket, beszélt is az első emberpárral, de mikor bűnbe estek, megszűnt a kapcsolat Isten és ember között. Isten eltávolodott az embertől, és halálra itélte engedetlensége miatt. De annyira szeretett minket, hogy nem szerette volna, hogy elkárhozzunk a pokolba. Ezért kitervelt valamit: elküldte Jézust, aki meghalt értünk, s ezáltal, HA, de CSAK akkor,HA megtérünk, és elfogadjuk Jézus Krisztust Személyes Megváltónknak, akkor a mennybe juthatunk, nem a pokolba. Isten szeret minket, ezért is hozta ezt az áldozatot értünk, hogy elküldte fiát, hogy szenvedjen miattunk, helyettünk. Meg is bocsát, de csak ha kérjük, őszintén, hogy költözzön be a szivünkbe, és vezessen Ő minket. És ne gondoljátok, hogy majd, mikor meghaltatok, akkor azt mondhatjátok majd Istennek, hogy: Hát, nem jártam templomba, meg nem is imádkoztam, nem olvastam Bibliát. De ugye te szeretsz engem, és megbocsátasz? Ó na, tudom, hogy megbocsátasz.- téves! Isten nem fog nekünk megbocsátani, csak ha itt földi életünkben nem kérjük, hogy legyen Ő a mi Szabaditónk is.
A holdraszállásról videófelvétel készült, abban az időben nem tudtak volna ilyen jó minőségű hamisítványt készíteni, ráadásul fent hagytak egy prízmát is, aminek a létezéséről egy lazer segítségével bárki meggyőződhet.
A bizonyíték súlyának mindíg arányban kell állnia az állítás súlyával.
Ha én most beírom ide, hogy férfi vagyok, akkor az valószínűleg igaz.(mármint az olvasó szemszögéből)
Ha beírom, hogy egy zöld zsiráf vagyok aki tud beszélni, akkor az elég egyértelmű hogy nem igaz.
Egy mindenható, intelligens teremtő létezésének bizonyításához nagyon komoly bizonyítékra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!