Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire fontos az, hogy...

Mennyire fontos az, hogy valakinek több párja legyen hazassagig?

Figyelt kérdés

Benne van a pakliban, hogy elhagy az, akinek én vagyok az első, arra hivatkozva, hogy hianyerzete van, mert mással is ki akarja próbálni rajtam kívül?

Keresztény vagyok, meg nem volt senkim, felek, hogy ha olyannal jövök össze, akinek szintén nem volt sok barátnője, akkor idő után tovabblep.

Magamtól is félek, hogy nálam is bekovetkezik ez az érzés.

Keresztények mit gondoltok? Valóban jó ötlet az, ha az ember 1 kapcsolat után ugrik házasságba, egyéb tapasztalat nélkül? Aki nem keresztény annak tudom, hogy ez hülyeség... De most annak a véleményére vagyok kíváncsi, aki ugyancsak komoly hívő, az hogy vélekedik erről?

2019. júl. 19. 11:03
1 2
 11/12 anonim válasza:

Keresztèny vagy sem, èn nem vagyok keresztèny az első alkalmam 20 èvesen volt a pàromnak màr volt előtte 3 màsik lànnyal.5 ève vagyok vele ès eszembe se jutna ez hogy màssal is kipròbàljam. Èn megelègszek vele kellően kielègìt, ha valaki valòban szerelmes nem jut ilyesmi az eszèbe. Baràtnőm 12èves kapcsolatban van ès most hàzasodnak.

Legelső kapcsolata.

2020. márc. 30. 18:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez szép és becsülendő :)
2020. márc. 30. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!