Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány akinek egy kapcsolatban nem fontos a szex? Csak nagyon ritkán vagy egyáltalán nem?
Szeretnék már végre komoly kapcsolatban élni egy lánnyal de engem valahogy nem érdekel a szex. Megteszem ha muszáj de azt is inkább kézzel. Nekem nem nyújt sok örömöt, simán elvagyok nélküle. Mielőtt lenegatívoznátok én ilyen vagyok, ilyennek születtem, nem nagyon érdekel. Ha a neten próbálok ismerkedni csak olyanokkal akadok össze aki 1 óra beszélgetés után minél hamarabb szexelni akar. Normális átlag ember vagyok, élem az életem csak ez az egy nem hiányzik.
39F
Èn is ilyen vagyok ès nem erőszakolt meg senki meg semmi ilyesmi.
Szexelek ha kell de nem nyújtja azt az èlvezetet számomra mint a többi "normális" embernek. Viszont az, hogy odabujhassak valakihez, simogathassam ès ezt ő is viszonozza na azt viszont imádom ès jobb mint a szex számomra. De ehhez nyilván èrzelmek kellenek csak úgy a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!