Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány akinek egy kapcsolatban nem fontos a szex? Csak nagyon ritkán vagy egyáltalán nem?
Figyelt kérdés
Szeretnék már végre komoly kapcsolatban élni egy lánnyal de engem valahogy nem érdekel a szex. Megteszem ha muszáj de azt is inkább kézzel. Nekem nem nyújt sok örömöt, simán elvagyok nélküle. Mielőtt lenegatívoznátok én ilyen vagyok, ilyennek születtem, nem nagyon érdekel. Ha a neten próbálok ismerkedni csak olyanokkal akadok össze aki 1 óra beszélgetés után minél hamarabb szexelni akar. Normális átlag ember vagyok, élem az életem csak ez az egy nem hiányzik.
39F
2019. júl. 12. 17:18
11/11 anonim válasza:
Engem sem érdekel, a férjemet sem. Elháltuk a házasságot, de ennyi. Nem vagyunk betegek, így akarjuk. Nem is önkielégítünk, ettől borzasztóan undorodunk, állatiasnak tartjuk. Viszont gyengédséggel, szeretettel vagyunk egymás iránt immár 10 éve. Kiegyensúlyozottak vagyunk, boldogok. Nálunk a szex nem téma. Sőt, abban a formában taszít is minket, ahogyan manapság ekkora hangsúlyt és fontosságot tulajdonítanak neki. Ma ez már prostitúció, ami van, nem egyszerű testi kapcsolat. Az erkölcs ma nagyon hiányzik a társadalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!