Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm telefonjából véletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm telefonjából véletlen kitöröltem egy számot, pedig csak kiírni akartam. De ha eddig nem szólt érte, az azt jelenti, hogy észre sem vette, vagy nem fontos neki a szám, és ha nem vette észre, akkor azért lehet, mert ritkán beszél az illetővel?

Figyelt kérdés
Majd megmondom neki.
2011. jan. 26. 15:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megmondod neki, akkor ne itt tedd fel a kérdéseidet, hanem tőle kérdezd meg.
2011. jan. 26. 15:24
 2/13 A kérdező kommentje:
oks, de én a ti véleményetekre vagyok kiváncsi, lehet nem merem elmondani, de akkor szerintetek lehet nem is beszél vele gyakran?
2011. jan. 26. 15:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Honnan a rákból tudjuk, hogy kivel beszél a barátnőd gyakran? Ha féltékeny vagy valakire, akkor vele beszélj basszus.
2011. jan. 26. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg még nem vette észre, nekem is van egy csomó szám, amit nem hívok sűrűn, de attól még lehet fontos. Én a helyedben sürgősen elmondanám. Azért nem hiszem, h haragudna, hogy véletlen kitörölted, de ha elhallgatod, akkor joggal haragszik később, ha kiderül...
2011. jan. 26. 15:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de te hány éves vagy? Nem értem mi a rákért nem lehetett neki elmondani rögtön hogy bocsi, véletlenül kitöröltem egy számot? Vagy esetleg engedély nélkül matattál a telefonjában? Máskülönben nem értem miért ne mernéd elmondani, gondolom csak nem vagy óvodás...
2011. jan. 26. 15:36
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

1: mi közünk nekünk ehhez?

2: ez miért párkapcsolat kategória?

3: ha ennyire érdekel, hogy fontos-e neki az a szám, akkor nem hiszem, hogy véletlenül törölted ki.

2011. jan. 26. 15:40
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Vagy olyan gyakran hívja,hogy már fejböl tudja a számot,ezért nem érdekli,h nem találja teloban :D
2011. jan. 26. 15:45
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem hinném, ha törlődik egy szám, akkor biztos megkérdezné megint a számot, feltéve ha tartja a kapcsolatot az illetővel, és ha tudja, akkor el is mentené névvel együtt.

Mi az hogy mi közötök van hozzá, nem azért írtam ezt le, mert nincs közötök hozzá, vagy van, hanem azért, mert nekem fontos a többség véleménye.

Nem kell kitalálni olyat hogy de direkt volt stb...

Ez az a hely ahol lehet kérdezni. És ha valakit nem érdekel, vagy nincs véleménye a témával kapcsolatban, akkor minek ír? Beszélhetnénk róla, hogy ki az értelmes. Főleg aki azt írja h mi a rákért. Nem korfüggő sztem.

Amúgy azért nem mondtam el neki, mert hátha azt gondolja direkt volt. Amúgy nem hinném hogy ki akartam volna törölni direkt, ugyanis lány volt, és a barátnőm nem hinném, hogy csajjal megcsalna, de az annyira nem is zavarna, mintha fiúval, tartom olyan értelmesnek, hogy elhagyna, és nem megcsalna. Amúgy gondoltam ügyetlenségem miatt haragudna rám, vagy azt hinné hogy azért kell nekem a szám, mert akarok valamit a csajtól.

én jobban tudom hogy mi hogy történt és mit mért csinálok. Lehet őt nem ismeritek, de azért kérdeztem általánosságban, hogy mi a véleményezetk, a többség hogy reagálna stb stb...

2011. jan. 26. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az oké, hogy itt lehet kérdezni, de azért az már túlzás, hogy tizenévesek ilyen "Leesett a ceruzám a földre. Most akkor felvegyem?" jellegű kérdéseket tesznek fel.
2011. jan. 26. 19:23
 10/13 A kérdező kommentje:
gondolom ha ti nem kerestek valakit sűrűn, akkor nem is feltűnő ha nincs meg a szém, ha kellene a szám annyira, akkor bizonyára elkérnétek tőle valahogyan, és újból beírnátok nem?
2011. jan. 26. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!