Bevándorló vagyok ha Magyarországon élek és tanulok? Nálatok volt ilyen történet, és mi? Egy két ember ritkán piszkál, mert Szerbiából származok. Beszéd problémás vagyok, és ha ez fontos fehér vagyok.
A mi sulinkban több kínai tanuló is van. Az egyikük az évfolyamtársam, és senki sem piszkálja.
Az ilyenekkel felesleges foglalkozni, a beszéld problémádról nem te tehetsz.
Ahogy mondod :)
Ment a zöld kéz. köszike.
Az ilyen emberekkel ne foglalkozz...
Elvben, ha nincs magyar állampolgárságod, akkor bevándorlónak számítanál, DE! Mivel Magyarországtól elcsatolták a területei nagyrészét, így határon kívüli magyar vagy, nem bevándorló. (Legalábbis szerintem)
A beszédprobléma ne akadályozzon. Ha téged zavar, akkor próbálj javítani, de ha nem, akkor ne foglalkozz vele. Széchenyi, a "legnagyobb magyar" alig beszélt magyarul...
Igen :)
Határontúlról jöttem.
Ez nem "szerintem" kérdése. Nem Magyarországról származol, tehát bevándorló vagy, tartózkodási engedélyed van a BH-tól, nem?
Hogy csupán emiatt psizkálnak, ez őket minősíti, sajnálom hogy át kell élned :(
Szerintem a kedves kérdező rendelkezik magyar állampolgársággal így jogilag nem tekinthető bevándorlónak. Ne foglalkozz azokkal, akik ezt mondják mert ez az ő szegénységi bizonyítványuk. Ne foglalkozz buta emberekkel mert belőlük úgysem lesz semmi hasznod, de gyanítom másnak sem.
Ezt onnan tudom hogy én is Délvidékről származom igaz engem ezért még nem szóltak meg. Csak próbáljanak valamit beszólni ez miatt... :D
Amúgy melyik városból származol ha nem titok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!