Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek fontos, hogy felnézhessenek a választotjukra, van/milyen a kapcsolatuk az édesapjukkal?
Figyelt kérdés
2019. jún. 1. 18:26
1/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bármi komplexus miatt szeretné az ember, hogy felnézhessen a párjára. Teljesen normális nő és férfi részéről is, hogy olyan párt keres, akit képes tisztelni. Amúgy jó a kapcsolatom apámmal.
2/6 A kérdező kommentje:
Már csak azért is jutott ez eszembe ez a kérdés, mert ezt a szófordulatot nagyon kiélezve szinte mindig csak olyan szájából hallottam, akinek rossz a kapcsolata az apjával, nincs jelen az életében válás miatt, esetleg korán meghalt.
2019. jún. 1. 19:22
3/6 A kérdező kommentje:
Magyarán arra gondoltam, hogy az édesapánk az első és legfontosabb férfi elvileg az életünkbe és aki erre nem tud felnézni indokolatlanság vagy lehetőség hiányának okán, az meg próbálja ezt bepótolni. Lehet ez ok vajon?
2019. jún. 1. 19:25
4/6 anonim válasza:
szerintem ennek ehhez nincs annyi köze. inkább a gondoskodást keresnék akkor már nem?
nekem fontos hogy felnézzek a páromra az emberi kvalitásai miatt. apámmal meg még együtt élek. remélem már nem sokáig :D össze akarunk költözni a barátommal, ha végeztem az egyetemen.
apám meg 76 éves (én 25) és egyre nehezebb együtt lakni, ez az 50 éves generation gap néha eléggé kikészít.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából az első példákat ő mutatja vagy kéne neki, gondoskodásban is... Jó idős apukád. Nem félted egyedül hagyni?
2019. jún. 1. 19:58
6/6 anonim válasza:
Apa sajnos papucs volt (mar elvaltak anyaval) de nagyon szeretem es nagyon jo a kapcsolatunk. Segitokesz es lehet ra szamitani. A ferjem is olyan, hogy tuzbe menne ertem, de nalunk nincs nouralom (halistennek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!