Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek kellene olyan nő, akinek nagyon fontos a karriere, és nem szeretne 30 alatt szülni?
Mivel már van gyerekem, ezért semmi akadálya nem lenne.
30/F
"nagyon fontos a karriere"
Ez kb annyit jelent, minden más a háttérbe szorul. Én lennék a párja, bele értve engem is. Nagy a valószínűsége, harminc felett sem változna. Ez nem úgy működik, hogy 35 vagyok és a csúcsra értem, most már jöhet a gyerek. Mikorra rászánná magát gyerekre, én már nem akarnám, főleg hogy unalmamban már karrierista férfiak feleségeivel szexelgetnék.
Az a baj hogy tudom azt, hogy a karrier az ilyen mű dolog. Kitalálta sok okos, hogy elő kell léptetni az embereket mert akkor orulnek és több vagyont termelnek.
En ezzel nem tudok azonosulni így nem tudnám megérteni , hiszen én is egy főnök vagyok és pont ezt csinálom az emberekkel és tudom mi van mögötte
Igen.
Van rá esély, hogy 30 felett sem fog, mert éppen érik a következő előléptetés vagy hasonló, nehéz kilépni a versenyből, ha valakinek ez fontos.
Ennek ellenére nekem kellene, mert én nem akarok gyereket és én is karrierista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!