Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők nektek ez mennyire fontos?
Annyi lenne a kérdésem hogy ténylegesen mennyire számít hogy egy pasi tud főzni?
Hallgattam ezt már sok nőtől de ez valahogy minden ismerkedésnél marginális volt nálam. Mekkora súlyt jelent ez a tény? Van-e esetleg olyan tulajdonság amit ellensúlyozhat? (pl. túlsúly, nem nagy önbizalom stb.)
A mai világban inkább csak könnyebbség a nőknek, hogy ezt is meg tudják felesben csinálni a párjukkal együtt.
Nem fontos, viszont jóleső érzés.
Nekem nem lényeges, mert én tudok és kifejezetten szeretek is fözni, méghozzá egyedül.
Sok nönek pozitív, ha nem neki kell minden nap elöállítani az ételt, vagy ha közösen fözöcskéznek.
Amikor kifejezetten jogos elvárásnak tartom, ha a férfinek különleges igényei vannak kaja terén (nem eszik meg jóformán semmit, válogatós) és emellett még kifejezetten bunkó stílusban követeli is az extra kaját! Ebben az esetben a nö részéröl a jogos válasz, hogy fözzön magának!
A túlsúly teljesen más téma, nekem kifejezetten negatív (nem 1-2 kg-ra gondolok, hanem a 10-15-20 kilós elhízásra), ezt semmiféle fözési tudomány nem tudná ellensúlyozni. (Söt szerintem aki tud fözni, az képes arra is, hogy ne zabáljon, hanem csak annyit egyen, amitöl még a normál súlyon belül marad).
Az önbizalomhiányon meg megfelelö viselkedésterápiával, önismereti módszerekkel lehet javítani. De a kis mértékü önbizalomhiány még mindig pozitívabb, mint az önbizalomtúltengésben szenvedö, világközepe tipusú valaki.
Nekem nagyon fontos. Mind a ketten ugyan úgy dolgozunk, én teljes mértékben elvárom a páromtól, hogy ő is főzzön ha éppen nekem van rosszabb napom. Ha a kapcsolatban mind a két fél dolgozik akkor annyira alap, hogy a főzés meg a házimunka is menjen felesben.
De ez semmit nem fog ellensúlyozni, mert nem valami plusz, hanem teljesen alap dolog. Egy felnőtt ember tudja magát ellátni. Ettől senki nem lesz különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!