Isten valóban ki tudja egyenesíteni az elferdült gerincet? Valaki tud olyanról, akinek bizonysága van arról, hogy Isten kiegyenesítette a gerincét (nem csak a gerincfájdalmát vette el)?
Azt hallottam, hogy Isten erre is képes, de ezt elég nehezen tudom elhinni, mivel az orvosok azt mondják, hogy ha már kialakult a vázizomzat, akkor azon már nem lehet lényegesen változtatni (legfeljebb szinten tartani, hogy ne romoljon tovább).
Én még csak 28 éves vagyok, de már nagyon sokat szenvedek amiatt, hogy nem tudom egyenesen tartani a hátamat, és attól tartok, hogy ez csak még jobban romlani fog, hiszen már a csigolyáim is elkezdtek kopni és egyre gyakrabban érzek zsibbadást. Ha Isten nem tenne csodát, kínkeserves lenne az életem a felnőttkorom nagy részében. De úgy érzem, hogy Isten tenni akar valamit a gerincemmel, de még nem tudom, hogy pontosan mit reméljek. Ezért volna nagyon jó, ha valaki olyan emberhez tudna irányítani, akinek bizonysága van arról, hogy Isten kiegyenesítette a gerincét, mert az növelné a hitemet és a reményemet.
"Ha úgy gondolod erre nincs szükséged, és lusta vagy hozzá, akkor reménykedj, hogy Isten segít úgy hogy közbe nem próbálsz meg semmit tenni hogy a problémád megoldására."
Én már sokat úsztam, illetve gyógytornáztam, de a tartásomon nem tud javítani, sőt egyre csak romlik. Mivel már elveszítettem a reményemet az emberi eszközökben, ezért fordulok az isteni gyógyításhoz mint utolsó mentsvárhoz. De úgy gondolom, hogy a gerincem gyógyulása előtt belső gyógyulásra van szükségem, ezért örülök annak is, hogy vannak itt olyanok, akik megpróbálják feltárni a gerincferdülésem lelki okait.
AZÉRT MERT MÉG MINDIG VAK VAGY PEDIG A SAJÁT SZAVAIDDAL ÍRTAD LE A BAJOD. Így sosem gyógyulsz meg, mert saját magadnak mondasz ellent.
A gerinc ferdülése lelki síkon alapvetően a megfelelni akarást fejezi ki. Ha nem adja önmagát, és magára erőlteti mások, pl. gyerekkorban a szülei akaratát, akkor ezzel saját vágyait nyomja el, és a gerince utánaferdül megfelelni akarásának, mert elfárad a lelki vágya elleni feszülésben.
Ennek a megfelelni akarásnak az oka lehet pl. valamilyen önértékelési zavar vagy kisebbrendűségi érzés, félelem valamitől, pl. a biztonság elvesztésétől, valamilyen büntetéstől, a felelősségre vonástól, az ismeretlentől, az elhagyatottság érzésétől, a magánytól. Szorongás is okozhatja az elfogadás vagy valami más miatt, de különféle gátlások is kiválthatják.
ÖNÉRTÉKELÉSI ZAVAR = KISEBBRENDŰSÉG
ELHAGYATOTTSÁG,MAGÁNY = APA NÉLKÜL NŐTTÉL FEL
SZORONGÁS = ALKALMATLANNAK ÉRZEM MAGAM A MUNKÁRA
GÁTLÁSOK
Nekem is meghalt apukám...de ha megakarsz gyógyulni, akkor el kell fogadnod magad, ne legyél gyenge, ne mond azt hogy beteg vagy, ne mond azt hogy te nem vagy rá képes, megtudsz bármit tenni amit csak akarsz. Te teremted meg a saját életed. Még ha nem is volt ilyen példád az életben, akkor legyen az anyukád, mert ő egyedül nevelt fel gondolom. Látod milyen erős nő?
"Pont azt akartam írni, hogy menj el karizmatikus gyülekezetbe, de, ha oda jársz akkor mi a probléma? Kérj gyógyítást vagy imádkozást, hogy gyógyuljon meg a gerinced."
Helytelenül fogalmaztam, amikor azt írtam, hogy "karizmatikusokhoz járok". Kapcsolatban vagyok a katolikus karizmatikus megújulással, de nem veszek részt aktívan az életükben és nem tartozom karizmatikus közösséghez, csak néhány karizmatikus rendezvényen voltam eddig. A katolikus karizmatikusok gyógyító imaalkalmakat szoktak szervezni, de a legutolsóról éppen lemaradtam, a következő pedig fogalmam sincs, mikor lesz, a probléma pedig egyre élhetetlenebbé teszi a mindennapjaimat. Pünkösdi karizmatikus gyülekezetről pedig nem tudok.
"Ha nem születtél görbe gerinccel, és fiatal korodban sem volt az, akkor a testtartásod rontotta el. Sokat voltál lehajtott fejjel vagy felvettél egy összegubozó testtartást."
A testtartásom nem volt nagyon rossz és kis koromtól járok úszni (több évig vízilabdáztam is). Szerintem a gerincferdülésemnek lelki okai vannak, és az első válaszoló lehet, hogy közel jár az igazsághoz (bár sosem volt megfelelési kényszerem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!