Isten valóban ki tudja egyenesíteni az elferdült gerincet? Valaki tud olyanról, akinek bizonysága van arról, hogy Isten kiegyenesítette a gerincét (nem csak a gerincfájdalmát vette el)?
Azt hallottam, hogy Isten erre is képes, de ezt elég nehezen tudom elhinni, mivel az orvosok azt mondják, hogy ha már kialakult a vázizomzat, akkor azon már nem lehet lényegesen változtatni (legfeljebb szinten tartani, hogy ne romoljon tovább).
Én még csak 28 éves vagyok, de már nagyon sokat szenvedek amiatt, hogy nem tudom egyenesen tartani a hátamat, és attól tartok, hogy ez csak még jobban romlani fog, hiszen már a csigolyáim is elkezdtek kopni és egyre gyakrabban érzek zsibbadást. Ha Isten nem tenne csodát, kínkeserves lenne az életem a felnőttkorom nagy részében. De úgy érzem, hogy Isten tenni akar valamit a gerincemmel, de még nem tudom, hogy pontosan mit reméljek. Ezért volna nagyon jó, ha valaki olyan emberhez tudna irányítani, akinek bizonysága van arról, hogy Isten kiegyenesítette a gerincét, mert az növelné a hitemet és a reményemet.
A gerinc ferdülése lelki síkon alapvetően a megfelelni akarást fejezi ki. Ha nem adja önmagát, és magára erőlteti mások, pl. gyerekkorban a szülei akaratát, akkor ezzel saját vágyait nyomja el, és a gerince utánaferdül megfelelni akarásának, mert elfárad a lelki vágya elleni feszülésben.
Ennek a megfelelni akarásnak az oka lehet pl. valamilyen önértékelési zavar vagy kisebbrendűségi érzés, félelem valamitől, pl. a biztonság elvesztésétől, valamilyen büntetéstől, a felelősségre vonástól, az ismeretlentől, az elhagyatottság érzésétől, a magánytól. Szorongás is okozhatja az elfogadás vagy valami más miatt, de különféle gátlások is kiválthatják.
Elöregszünk, elkopunk, elveszítünk mindent. Isten ezt nem fogja megállítani. Akkor nem halnánk meg.
Járj el úszni, az jót fog tenni.
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik hisznek Isten gyógyító erejében, de köszönöm az első választ is!
Én már hallottam arról, hogy Isten nagyon sokféle betegséget csodásan meggyógyított, de gerincferdülésről még éppen nem, és azért tettem fel a kérdést, mert nehezen tudom elképzelni azt, ahogy Isten kiegyenesít egy gerincet.
Én úgy gondolom, hogy karizmák ma már nincsenek. A karizmák az apostolok munkáját támogatták + bizonyságot tettek a gyülekezetek alapításakor (többek közt) az igaz hívőről. Természetesen Isten képes bármire, ami nem logikai paradoxon, de ma - úgy gondolom - nem végez ilyen tevékenységet.
Hallottam csodás gyógyulásról, de azoknak képtelenség ellenőrizni a hitelességét. Aztán lehet, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!