Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten valóban ki tudja egyenes...

Isten valóban ki tudja egyenesíteni az elferdült gerincet? Valaki tud olyanról, akinek bizonysága van arról, hogy Isten kiegyenesítette a gerincét (nem csak a gerincfájdalmát vette el)?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy Isten erre is képes, de ezt elég nehezen tudom elhinni, mivel az orvosok azt mondják, hogy ha már kialakult a vázizomzat, akkor azon már nem lehet lényegesen változtatni (legfeljebb szinten tartani, hogy ne romoljon tovább).

Én még csak 28 éves vagyok, de már nagyon sokat szenvedek amiatt, hogy nem tudom egyenesen tartani a hátamat, és attól tartok, hogy ez csak még jobban romlani fog, hiszen már a csigolyáim is elkezdtek kopni és egyre gyakrabban érzek zsibbadást. Ha Isten nem tenne csodát, kínkeserves lenne az életem a felnőttkorom nagy részében. De úgy érzem, hogy Isten tenni akar valamit a gerincemmel, de még nem tudom, hogy pontosan mit reméljek. Ezért volna nagyon jó, ha valaki olyan emberhez tudna irányítani, akinek bizonysága van arról, hogy Isten kiegyenesítette a gerincét, mert az növelné a hitemet és a reményemet.

2019. júl. 16. 11:29
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Karizmák vannak! Én karizmatikusokhoz járok, és számos embert ismerek, akiknek vannak karizmái! Azt is a karizmatikusoktól hallottam, hogy Isten képes a gerinc kiegyenesítésére is.
2019. júl. 16. 12:12
 12/35 anonim ***** válasza:
Ha ennyivel jobban tudod mint mi, akkor miért tőlünk kérdezed? Ha a karizmatikusod ennyire ért hozzá és ennyire megbízol benne, akkor ő biztos fog tudni segíteni neked. Ha nem, akkor meg levonod a következtetést vagy keresel másikat. Én azt ajánlom, hogy próbálj küzdeni, hogy egyenes legyen a gerinced, hogy aztán Isten lássa, hogy küzdesz. Napi 2-3 óra speciális torna, de talán már 1 is elég. Ha úgy gondolod erre nincs szükséged, és lusta vagy hozzá, akkor reménykedj, hogy Isten segít úgy hogy közbe nem próbálsz meg semmit tenni hogy a problémád megoldására.
2019. júl. 16. 12:26
 13/35 anonim ***** válasza:
54%
Karizma annak van, aki sokat szokott edzeni,
2019. júl. 16. 12:29
 14/35 anonim ***** válasza:
64%

"Karizmák vannak! Én karizmatikusokhoz járok,"

Ez eddig semmit nem bizonyít

"és számos embert ismerek, akiknek vannak karizmái!"

Pl.? És ne a nyelveken szólásnak titulált hablatyot, mert az ellenőrizhetetlen, és ellentmond Pálnak

"Azt is a karizmatikusoktól hallottam, hogy Isten képes a gerinc kiegyenesítésére is."

Na ez a bajom, hogy soha senki nem látott ilyet direktben csak "egy ismerőstől hallotta, hogy egyismerőse azt hallotta egy ismerősétől, hogy az olvasta, hogy a világ másik végén egy faluban valaki csodaszerűen meggyógyult"

2019. júl. 16. 12:31
 15/35 A kérdező kommentje:

A gerincferdülés sok esetben pszichés betegség jele. Van pszichés betegséged? Kezeltek pszichiátrián? Hiába egyenesíti ki Isten a gerinced, ha később ugyanúgy elhagyod magad és megint elgörbül. Milyen lelki problémák értek gyerekkorodban? Ha gondolod privátban megbeszélhetjük.

Mit jelent pontosan az, hogy pszichés betegség?

Apa nélkül nőttem fel, mivel az apukám 5 hónapos koromban meghalt. Nagyon hiányzik nekem az az erő és határozottság, amit csak egy apa tud megadni.

Jó tanuló voltam az iskolában és nagyon tehetséges voltam matekból, ezért gyakran dicsértek és elfogadtak, de azt senki nem mutatta meg, hogy a gyakorlati életben mit hogyan kell csinálni, ezért emiatt szorongó vagyok (mert félek a megszégyenüléstől) és bizonyos értelemben kisebbrendűségi érzéseim vannak (mert minden munkára alkalmatlannak érzem magam). De nagy traumák soha nem értek, nem bántottak, vertek, gúnyoltak engem, hanem szerettek és elfogadtak.

2019. júl. 16. 12:32
 16/35 A kérdező kommentje:

"Születetten görbe a gerinced? Ha nem, mikor görbült el?"

Ez jó kérdés, nem tudom megmondani, hogy mikor görbült el, csak azt, hogy nem születetten görbe.

2019. júl. 16. 12:41
 17/35 A kérdező kommentje:
Csak azt tudom, hogy már régóta van gerincferdülésem.
2019. júl. 16. 12:42
 18/35 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam írni, hogy menj el karizmatikus gyülekezetbe, de, ha oda jársz akkor mi a probléma? Kérj gyógyítást vagy imádkozást, hogy gyógyuljon meg a gerinced. Aztán idővel tudni fogod, hogy meggyógyít-e vagy sem, és tudni fogod a választ is.

Én egyébként nem tudok ilyen emberről.

Ha viszont esetleg más módszer is érdekelne, tudom ajánlani a jógát szigorúan oktatóval a te esetedben.

2019. júl. 16. 12:52
 19/35 anonim ***** válasza:
Ha nem születtél görbe gerinccel, és fiatal korodban sem volt az, akkor a testtartásod rontotta el. Sokat voltál lehajtott fejjel vagy felvettél egy összegubozó testtartást. Simán tudnál tornával javítani. Pár év és nagyon látszani fog az eredménye és sokkal jobban fogod érezni magad. Csak napi szinten csináld legalább 1-2 órát. Ha 10 perc után tartasz egy 2 órás szünetet, akkor nem úgy fog menni ahogy szeretnéd. Még csak 28 éves vagy, valaki kétszer olyan idős mint te, és mégis sportolni jár, űzi a hobbijait, tanul, stb.
2019. júl. 16. 12:57
 20/35 A kérdező kommentje:

"Ha ennyivel jobban tudod mint mi, akkor miért tőlünk kérdezed?"

A kérdést azért tettem fel, mert azt remélem, hogy lesz valaki, akivel vagy valaki mással, akit ismer, megtörtént ez, és ezért a bizonysága tud bátorítani (hiszen az a hit akadálya nálam, hogy nem láttam erre példát és nehezen tudom elhinni, hogy ez megtörténhet).

De a kérdés kiírása azért is jó, mert a válaszolók segíthetnek a gerincferdülésem okainak feltárásában.

2019. júl. 16. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!