Időszàmitàsunk 610 előtt, mièrt nem volt papa?
29.Azt más is tudja, hogy ki volt N Constantin.
De azt nem akarod elismerni, hogy ő pogány létére, aki a Nisai zsinatot összehivta és a háttérből irányítva amit sugott az lett.
Rengeteg pogány gyakorlatot szavaztatott meg a politikai céljai miatt. Így a pogányokkal elfogadtatta a keresztény gyakorlatokat, és a keresztényekkel a pogányokét. És innen eredt a három istenség is,olvasó morzsolgatása a rózsafüzér stb.
😀😀😀😀😀
Ki tömte tele ennyi hülyeséggel a fejedet?
😀😀😀😀
Nagy Konstantin megkeresztelkedett, mi jogon merészeled te pogánynak nevezni? Pogányok inkább te és más hasonló istenkáromlók, akik istennek képzelik magukat, hogy Isten helyében tetszelegnek a szívek és vesék vizsgálójaként.
34.Nagy Konstantin 337-ben keresztelkedett meg a halálos ágyán.
Addig pogány elveket ápolt és gyakorolt,olyannyira, hogy a 314-es és a 325-ös zsinatot mint pogány hívta össze.
Olvasd a N Constantin is római császár-Wikipédia.
hu.m.wikipedia.org
"314-ben összehivta az arles-i zsinatot a donatisták ellen".
325-ben(május20.-jul2t)az első nikaiai zsinatot.
Ha ő hívta össz a zsinatokat, akkor értelemszerűen ő volt az aki rendelkezett a zsinatok fölött.
És ő ha 337-ben a halálos ágyán keresztelkedett meg(pedid a történelem ezt bizonyitja)akkor Nagy Konsztántin idejében a kereszténységnek pogány vezetője, irányítója volt, mivel N Konsztántin akarata teljesült minden szinten.
Így nem értem miért én vagyok a pogán?
Azért amiért neked nemizlik a történelem, mást ne kell pogánynak nevezni.
"Ha ő hívta össz a zsinatokat, akkor értelemszerűen ő volt az aki rendelkezett a zsinatok fölött."
Na itt már egyértelműen hazudsz Edgár. Ha megtaláltad Konstantin wiki oldalát is, akkor ott volt egy link magára a zsinatra is:
"A zsinat elsöprő többséggel az ariánusokkal szemben foglalt állást (a 250-318 főnyire becsült tanácskozótestületből 2 fő kivételével mindenki az ariánusokkal szemben szavazott)."
Konstantinnak nem volt befolyása a döntésekre, azokat az Egyház püspökei hozták meg. Láthatóan elsöprő többséggel szavaztak az eretnekség ellen.
68,70.Ti hiába nevezték hazugnak, amikor pogány ünnepeket tartotok aminek egyrészét Kosztántintol örököltetek.Pld.
Kik ezek a halandók akik ebben a linben vannak-több az ünnep mint ahány nap van egy évben.
Jézus ennyit ünnepelt?
Mikor pihentek?
Mikor dolgoztok?
Kiket ünnepelték?
52 inkvizitor van szentté avatva, miért?
"68,70.Ti hiába nevezték hazugnak, amikor pogány ünnepeket tartotok aminek egyrészét Kosztántintol örököltetek.Pld."
Sosem neveztelek hazugnak, ezt kikérem magamnak. Pogány ünnepet pedig nem tartok. Katolikus sem vagyok. Még mindig nem.
"Kik ezek a halandók akik ebben a linben vannak-több az ünnep mint ahány nap van egy évben."
Mi az lin?
"Jézus ennyit ünnepelt?"
Mivel Jézus halála után születtek a katolikusok szentek, ezért Jézus nél ünnepelhetett volna ilyesmi, bár én sem teszem, de nem vagyok abban a helyzetben, ahogy te sem, hogy bárkit megítéljek, mivel ez BŰN. Igen, bűn az, amit most is csinálsz.
"Mikor pihentek?"
Kik?
"Mikor dolgoztok?"
Ha lenne bármilyen logikus gondolkodásod l, akkor láthatnád, hogy nem a nap minden percében vagyunk itt. De sajnos ezzel nem rendelkezel, így bármit mondanék, habzó szájjal lehazugoznál, ahogy szoktad. Ami bűn.
"Kiket ünnepelték?"
Kik ünnepeltek kit? Mi van???
'52 inkvizitor van szentté avatva, miért?"
Szerintem nézz utána történelmi könyvekben. Az olvasás és az informálódás nem bűn.
39.Ha az igazat mondom bűn?
Te pedig az igazért leoltasz, nem bűn?
Ha pedig nemérint,miért szólsz bele?
Ügyvédje vagy a 68%-osnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!