Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pápa erősebb a Sátánnál?

A pápa erősebb a Sátánnál?

Figyelt kérdés

2019. jún. 14. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Persze... Egy halandó ember erősebb egy arkangyalnál... Vége az iskolának és unatkozol?
2019. jún. 14. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Kardvívásban, szkanderben, kvízjátékban, vagy miben? Utóbbiban valószínűleg mindkettő erősebb nálad, ha érted a célzást.
2019. jún. 14. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2019. jún. 14. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, de a pápa legalább tutira létezik, és ez egy igen erős érv a pápa mellett a kettejük összehasonlítását illetően.
2019. jún. 15. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már erősebb? A Sátánt ne úgy képzeld el, mint egy patás lábú, kecske szarvú, denevérszárnyú torzszülöttet, a Biblia szerint a Sátán a valós fizikai formában a Földön sohasem öltött testet. Egy halandó embert hasonlítasz össze az elemi gonosszal akinek nincs valós fizikai formája a Földön (szerintem egyébként a pokolban sincs).
2019. jún. 16. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Mivel a Sátán az angyalokhoz hasonlóan egy szellemi lény, ezért hatalmasabb, mint mi emberek. Saját erőnkből nem is tudjuk felvenni vele a harcot, csak Isten segítségével.
2019. jún. 16. 21:35
 7/10 jdfGabrella ***** válasza:
Nem
2019. jún. 27. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Biztos erősebb migráns lábmosásban
2019. jún. 27. 19:02
 9/10 anonim válasza:

Igen, ha befogadta Jézust a szívébe, akkor biztosan.

minden hívő erősebb a Sátánnál, mert Jézus él bennünk!

Krisztussal együtt megfeszítettem. Élek pedig többé nem én, hanem él bennem a Krisztus, amely életet pedig most testben élek, az Isten fiában való hitben élem, aki szeretett engem és önmagát adta értettem.

Galata 2:20

2019. júl. 3. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves kèrdezô:

Sátán=ellenálló

Ördőg=rágalmazó

Az èdenben a Sátán, Ördög megrágalmazta ès ellenállt a Teremtő Istennek.Ez azt jelenti Lucifer angyali nevèn,hogy volt ereje szembeszálni,megrágalmazni Istent.

Annyira ment,hogy az örökèletre teremtett embert a halálba tudta sodorni.

Tehát hatalmas szellemi lèny aki Jèzust is megkisèrtette háromszor.

Olvasd.Matè,4:1-11.

A papa pedig külömbsèg nèlkül olyan mint mi.

Bűnbe született,a külömbsèg a hivatás,hús vèr ember aki velünkel eggyütt örökölte az Ádámi tökèletlensèget.

Így a Sátánnak rajta is olyan ereje van mint rajtunk más embereken.

Egyedül a Teremtő Isten tudja a Sátánt megzabolázni,ès Jèzus,Isten segitsègèvel.

2019. júl. 7. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!