Semjén Zsolt úrtól többször hallottam ezt a meglepő
kijelentést-miszerint az egész kelet-európai
rendszerváltás-sorozat II. János Pál pápa "érdeme".
Mire alapozza ezt a kijelentését?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekel az info- komoly válaszokat kérnék. Mik a tények,a fohászkodáson kívül?
Egyébként diplomatáin keresztül jelenleg is szinte az egész világban jelen van Vatikán, szinte minden országgal van hivatalos, vagy félhivatalos diplomáciai kapcsolata. Ezt ki is használják például békék tető alá hozásához, konfliktusok rendezéséhez, stb...
2019. márc. 4. 17:50
3/9 anonim válasza:
Semjén egy bohóc. Egyetlen szavát sem tudom komolyan venni.
2019. márc. 4. 20:12
4/9 anonim válasza:
Csak a pontosság kedvéért, államilag elismert egyetemi végzettsége van:
l.) Teológus (Pázmány Péter Hittudományi Akadémia)
Az ilyen kijelentésekkel óvatosabban kellene bánni, mert hazugság.
2019. márc. 4. 20:14
5/9 anonim válasza:
Nem csodálom, nem is a te szinted.
2019. márc. 4. 20:15
6/9 anonim válasza:
Miért? Az egész KDNP egy rossz vicc. Egy fantompárt, ami választásokon önállóan emberemlékezet óta nem mérette meg magát. A FIDESZ testén élősködik mint valami parazita. Csak a duma megy, az ilyen Semlyén-féle bohócokkal az élen, de nem tudom hogy mire fel. Megnézném őket egy igazi választáson mire jutnának, ha a FIDESZ nem vinné be őket a hátán.
2019. márc. 4. 20:47
7/9 anonim válasza:
Ennek nem tudom mi köze van a feltett kérdéshez. Rossz helyen vagy.
2019. márc. 4. 21:19
8/9 A kérdező kommentje:
Emberek szerint-akik ismerték Semlyént politikai pályája előtt-nem előnyére változott. A politika mifelénk a legsúlyosabb személyiségtorzulásokat okozza nem hiszem,hogy példákat kellene sorolnom. Kösz az információt
2019. márc. 4. 22:31
9/9 A kérdező kommentje:
Elolvastam a cikket,a János-Pál személyisége tényleg jelentős volt-de a politikai szerepe továbbra is homályos. A vallás szerintem nem játszott a 89-es változásokban jelentős szerepet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!