Mit tehet az, aki a rendszerváltás óta már többször tett a rendőrségen feljelentést muszlim terrorista szervezetek magyar ügynökeiről, de még egyszer sem kapott érdemi választ azokra?
Közvetlenül egy olyan embertől tudom azt, hogy egyszer sem vizsgálták ki a feljelentéseit, akit a feljelentései után néhány napon belül általa ismert és ismeretlen tettesek mindig megpróbáltak meggyilkolni. Csak gyors orvosi műtétek és a vak véletlenek mentették meg az életét. A rendőrök azonban a gyilkossági kísérleteket is pusztán csak helyszínelték és jegyzőkönyvezték, de még sok év múltán sem adtak választ a nyomozásuk eredményéről.
Másrészt a terroristák magyar ügynökei a merényleteik után minden esetben egyre magasabb állami beosztásokba kerültek. Mindezek ismeretében hova is fordulhatna a feljelentőjük? Már egyébként is annyira rokkant és paranoiás, hogy még az utcára sem tud és mer egyedül kimenni. A gyilkosai erkölcsileg is annyira lejáratták, hogy most már a hozzátartozóira sem számíthat. Azok is félnek a terroristák ügynökeinek bosszújától.
Két lehetőséget látok:
1. A történet főszereplője paranoiás és kényszerképzetei vannak (valószínűbb).
2. Valóban igaz (kevésbé valószínű). Ebben az esetben a rendőrök most sem fognak semmit tenni. Viszont ha a kérdező a John Rambo, akkor segíthet neki bosszút állni.
Most már elegem van a szkeptikus és megalázó kommentekből. Mindezért írtam a honlapon, hogy az áldozatnak milyen szakképzettségei vannak és hogy pusztán a vak véletleneknek köszönheti a a kérdésben említett áldozat a túlélést. Több hozzátartozójának és még több volt munkatársának azonban, akik szintén tudtak a kettős ügynökökről, nem volt ilyen szerencséje. Már az elsőre belepusztultak az orgyilkosok támadásába.
Amit akartam, már elértem. Nyilvánosságra hoztam a kormány két főhatóságának a szerintem legfőbb bűneit. A hanyagságot és/vagy a korruptságot. Ezért most már kiszállok a vitából.
Most komolyan, mi a fenét akarnának itt a muszlimok?? Azt se tudják, hogy létezik ez az ország.
Harcművészeti világbajnok? Miben, milyen szövetségnél? Kevés magyar világbajnok van.
Tényleg van, aki komolyan vette ezt a sztorit? Ne csináljátok már :)
Egyszer én is raktam ki egy hasonlót, akkor kitiltottak a szabályzat megsértése miatt (pánikkeltés, nyilvánvalóan kamu kérdés). Jelentem is ezt a kérdést, ne csak én szívjak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!