Milyen következménye van annak, ha valaki napi egyszeri imát többször is elmond?
Figyelt kérdés
Vannak ilyenek mint pl Szent Rita közbenjárása, Pio atya kilencede. Ezekre gondoltam.2018. nov. 21. 17:57
1/10 KZitus válasza:
:-)
Milyen következménye van annak, ha valaki napi egyszeri imát többször is elmond?
Vannak ilyenek mint pl Szent Rita közbenjárása, Pio atya kilencede. Ezekre gondoltam.
3/10 Ozmium42 válasza:
Súlyos időpocsékolás, az elpocsékolt időt pedig nem adja vissza senki.
4/10 Andizsuzsi válasza:
Mindenki úgy és azt imádkozza, ami neki megfelelő. Senkinek semmi köze hozzá.
5/10 anonim válasza:
Ha túlzottan elhasználsz egy adott imát, akkor egy idő után semmit sem fog érni. Te mit szólnál hozzá, ha egy távoli hang folyamatosan ugyanazt a blődséget sugdosná a füledbe azt várva, hogy tegyél érte valamit?!
6/10 anonim válasza:
Egyszer pár perc helyett többször pár percet pocsékolsz el az életedből értelmetlen dolgokra.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát Kis Teréz segítségét kértem, a 24-dik nap december 9-én volt. Azóta is imádkozom hozzá (is), de eddig nem kaptam se így se úgy választ (rózsát).
2018. dec. 11. 20:33
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, drága Luciferkó. Egy rózsát, de csakis tőle, valakin keresztül. ;-)
2018. dec. 12. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!