Milyen próféciák teljesültek a Bibliából?
"A 68%-os ateista kb. azon a szinten mozog, mint a 35%-os kreacionista vagy a 17%-os jehovista, ezek évek óta itt lógnak. Szomorú életük lehet."
Lényeg kiscsillag, hogy te magad nagy vagy, okos és szelíd. Köszönjük a szíves szavaid, ítélkezésed. Amúgy honnan is tudod, hogy ki lóg itt évek óta? Csak nem onnan, hogy itt lógsz évek óta?:) Mit is mondtál ezeknek az életéről?
Annyi eszed persze nincs, hogy a kérdésre válaszolj. Te így milyen szinten mozogsz? Azt mondtad ránk, hogy "ezek"? Okos fiú, erős fiú.
Kérdező: a babiloni fogság pl. teljesült, vagy Krisztusról szóló próféciák is.
"Krisztusról szóló próféciákat Krisztus halála után írták le, így ezek ki vannak zárva."
Ekkora marhaságot ne mondj, még trollként se. Krisztusról szóló próféciák az ószövetségben vannak, amit te is elfogadsz, ahogy a válaszodból a babilonit is...
De különösebben engem nem érdekel, ha nem nézel utána, ettől nekem még üdvösségem van. Te felesz magadért, nem én. Válaszokat megkaptad, hajrá. De rá is guglizhatsz a kérdésre, ha ennyire érdekel a dolog
"Ezt kifejtenéd mert így kevés."
Kötekedni akarsz, mi?:) Mondtam pár címszót, ha valóban érdekel, utánanézel magad.
"Amúgy honnan is tudod, hogy ki lóg itt évek óta?"
Azért te a folyamatos kreás hazugságaiddal, tudománygyalázásoddal, az arrogáns stílusoddal és rendszerint a témában való teljes tudatlanságoddal már igencsak jelenséggé nőtted ki magad. Gyakorlatilag azok jó része is elkönyvelt már fanatikus trollként, aki csak ritkán jár fel errefellé.
35%-os!
Engem te ne kiscsillagozzál, miféle homár szöveg ez? Még ha legalább megbizonyosodnál arról, hogy nő-e akinek ilyet írsz... de erről nem bizonyosodtál meg, én pasi vagyok.
Te, 35%-os kreacionista, a 68%-os fanatikus ateista és a 17% jehovista alkottok egy különleges háromságot itt, a buta emberek háromságát.
Bennetek csúcsosodik ki az ateizmus és a vallás káros vonása egyaránt.
Én viszonylag ritkán járok ide, csak az utóbbi időkben GYIK-eztem többet, de elegem lett, főleg ebből a rovatból, szóval lépek innen!
De akárhányszor jövök ide, vagy ha visszanézem a régi kérdéseket, ez a három ember itt lóg, és UGYANAZT mondja mindig.
Fel lehet ismerni őket a stílusukról, a szóhasználatuktól. Évek óta itt vannak az oldalon, és semmit sem tanultak, csak a saját zagyvaságait terjesztik.
Bizonyos értelemben jó, hogy itt vannak, mert megmutatják a vallásos és ateista életmód szélsőséges változatát, tehát elrettentő példának jók.
Amúgy látszik, hogy kezd kiegészül a "mesterhármas", mert ehhez a körhöz a 33%-os fanatikus hitgyülis is csatlakozni fog a zagyvaságaival, úgy néz ki.
Prófétai látás nélkül is megmondom, hogy nehéz idők jönnek erre a rovatra, ha ezek nem fejezik be, sőt, csatlakoznak is majd hozzájuk hasonló "gondolkodású" emberek!
"Ekkora marhaságot ne mondj, még trollként se. Krisztusról szóló próféciák az ószövetségben vannak, amit te is elfogadsz, ahogy a válaszodból a babilonit is..."
Konkrét példákat kértem kifejtve. Az hogy idefirkantasz annyit hogy Krisztusról szóló próféciák az egyenlő a nullával.
"De különösebben engem nem érdekel, ha nem nézel utána, ettől nekem még üdvösségem van. Te felesz magadért, nem én. Válaszokat megkaptad, hajrá. De rá is guglizhatsz a kérdésre, ha ennyire érdekel a dolog"
Nem kaptam még választ. Pontosabban olyat nem ami igazolná hogy létezik akár csak egy teljesült prófécia.
Az meg milyen kijelentés már hogy neked van üdvösséged? :) Honnan tudod? Bérelt helyed van a mennyországban? :)
"Az meg milyen kijelentés már hogy neked van üdvösséged? :) Honnan tudod? Bérelt helyed van a mennyországban? :)"
Csak egy cseppet beképzelt és önimádó a koma. Ami mondjuk pont nem része a keresztényi értékrendnek, de majd rájön, ha végül nagyot koppan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!