Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell azt mondanom hogy...

Miért kell azt mondanom hogy Krisztus után 2010 ha nem hiszek istenben?

Figyelt kérdés
Napjainkban Krisztus után 2010ben járunk. és aki nem hisz istenben? Az valahol elveszett a második és a harmadik dimenzió között? miért kell azt mondanom hogy krisztus után ha nem hiszek az egészben? persze akkor ott van az időszámításunk elött/után de azt is ahhoz mérik!nemértem ezt az egészet... és ahol más a vallás, például ázsia, ott jelenleg mi szerint mérik?
2010. júl. 8. 01:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt is mondhatod, hogy "időszámítás szerint".
2010. júl. 8. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:
én már a2000et is kihagyom és csak 10 et mondok.
2010. júl. 8. 22:23
 13/14 A kérdező kommentje:
14:50 -as látom elég fogyatékos szegény, ezért nem is bántom... icipicit félreértelmezte a kérdést. na mind1 többieknek kösz.
2010. júl. 9. 01:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Mivel Tunéziába utazom, bementem tunéziai prospektusokért egy információs pontra. Sosse-ba utazom, és azt olvastam a kiadványban, hogy Sousse-t Kr. e. a 11. sz-ban alapitották. Tunézia iszlám ország. Az iszlám államvallás, a Ramadán az állam által elrendelt kötelező ünnep.Attól ők még nem lesznek keresztények (keresztény= Krisztus követője), hogy alkalmazkodnak a közfelfogáshoz
2010. júl. 9. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!