A hívők hogyan tolerálják a lottózást? Holnap vigyázok egyik ismerősöm kislányára és be kell ugranom egy lottózóba mert álmodtam 3 számot és meg akarom játszani. A nőci már ott fog várni tehát mondanom kell neki. Nem gáz?
Szerintem a lottó és a hit között nincs semmilyen összefüggés.
Nem hiszem, hogy zavarna bárkit is, hogy lottózol. Ha kocsmába mennél inni gyerekvigyázás előtt, az már gáz lenne :)
"Egyet fizet, többet kap" akciónk keretében parancsolj, néhány válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..
Jó olvasást! :)
Vallásos értelemben a biblia szerint nem helyes.
Remélem ezt a választ is elolvasod :D
Istenben bízni helyes és rendben levő dolog.
A szerencsejátékos nem Istentől várja a boldogulást, megélhetését, hanem a szerencsében bízik és ez ugye egy másik szó.
Istenben bízni, vagy fortunában?-(merthogy neve is van- de érdekes nem?)
Légyszíves ne gyere azzal, hogy Istenben bízol megsegít a szerencsejátékban :D
Nem fog!
Teljesen ellentétes a kettő.
Olvasd el egyszer hogyan áldja meg a hívőket Isten- nézd meg a 5.Móz.28-at és egyértelmű lesz.
Egy fickó minden nap fohászkodott Istenhez, hogy nyerjen a lottón. Ez így megy hónapokon keresztül, mikor egyszer leszól az Úr:
-Az Isten szerelmére, legalább vegyél már egy lottószelvényt!
Ha valaki a szerencséjében hisz az nem bízik Isten mindenhatóságában vagyis abban a képességében hogy életünk minden apró részletére hatással tud lenni.
De szerintem a legtöbb hívő nem tartja bűnnek a lottózást (ahogy ez a többi kommentből látszik is). Én arra tippelnék hogy az ismerősödnek eszébe se fog jutni hogy ez (a lottózás) valami rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!