Gyorsétteremben (diákmunka) nálunk tolerálják ha valakinek orrpiercingje van (pötty), vagy a fülében akár porcban több, a látszó tetoválást is, akkor vajon: ha kiveszek minden egyebet magamból, engedhetik az ajakpiercinget?
Figyelt kérdés
Egy ezüst kis pötty lenne jobboldalt alul. de akkor semmi más. ez milyen kategória lehet, ami már nem fér bele,vagy akkormár ezis elfogadható?2009. nov. 13. 19:13
1/4 anonim válasza:
Unokatesómnak is van az orrában egy ezüst pötty és a mekibe dolgozik...
2/4 anonim válasza:
Dolgozhat de úgy tudom le kell ragasztani munkaidőben.
3/4 anonim válasza:
Én dolgoztam gyorsétteremben Pesten és Pécsen is. Nem kellett kivenni a piercinget, viszont le kellett ragasztani.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor szedek elő sebtapaszt,gondolom elég ha csak levágok belőle egy darabot.
2009. nov. 14. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!