Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire tolerálják, ha a párjuknak valami időigényes hobbija van és sok időt szán rá?
Imádok makettezni, van egy különleges varázsa, ahogyan elbíbelődik vele az ember. Azonban eddig nem nagyon tolerálták az aktuális párjaim. Minden lány ilyen ellenséges ezzel, vagy van, aki megértőbb?
Tudom, hogy nem éppen egy olyan időtöltés, amit egy lány megértene.
Nekem több hobbim is van(barkácsolás, elektronika), és a csajom mindegyiket szívből gyűlöli, és ha teheti szabotálja. :)
Nincs annál rosszabb, mint amikor egy nőnek csak egy hobbija van: a férfi.
Én férjemnek is van hobbija, szám.gépes játékok.
Akkor játszik, amikor alszok, vagy amikor más teendőm van és én sem tudnék vele foglalkozni.
Megértem, hogy szüksége van rá...ez volt az apróbetűs rész, mikor hozzámentem :)
nekem pl. pont az jön be, ha valakinek van értelmes hobbija, nem abból áll az élete hogy szabadidejében tv-zik. a férjem vadászik, az is elég időigényes :D
szóval aki nem tolerálja, azzal ne is kezdj, mert az olyan 1 hülye p*csa, pióca-típus. kerüld az ilyet messziről!
29/n
Versenyszerűen sportolok. Ez eléggé időigényes. De mivel az edzés jól tervezhető, a párom is tudja, mikor fogok haza érkezni.
Annak nem szoktak örülni, ha határidős munka miatt csak este érkezek haza és utána még lemegyek futni.
De mindenkinek van egy időigényes hobbija: A munkája. Ez sem mindig 8 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!