Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire tolerálják, ha a párjuknak valami időigényes hobbija van és sok időt szán rá?
Imádok makettezni, van egy különleges varázsa, ahogyan elbíbelődik vele az ember. Azonban eddig nem nagyon tolerálták az aktuális párjaim. Minden lány ilyen ellenséges ezzel, vagy van, aki megértőbb?
Tudom, hogy nem éppen egy olyan időtöltés, amit egy lány megértene.
Szerintem hobbi és lányfüggő is a dolog.
Nálunk mindkettőnknek van saját hobbija,amit a másik remekül tolerál. Főleg,hogy össze is lehet akár kötni a kettőt. A párom imád horgászni,én meg nagy kutyás vagyok.
Szinte mindig megyek vele,szép lassan én is megszerettem a horgászatot,ráadásul a kutya is remekül elszórakozik.(érdekes,de szeret horgászni,érdekli minden,figyeli mikor mi történik).
De kevés hobbi van,amit én személy szerint ne tudnék tolerálni.
Sokaknak meg probléma. Majd ha lesz párod,kiderül mennyire bírja a te hobbidat,előre úgyse lehet megjósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!