Goth, punk egyéb extrém kinézetű emberek, nektek mi a szakmátok? Melyik szakterületeken tolerálják leginkább, hogy nem vagy tucatból egy kinézetű?
Vol olyan állás ahova azért nem vettek fel mert volt X piercing az arcodon vagy mert kék a hajad vagy mert tele van tetoválva a bőröd?
Mennyire vagy hajlandó feladni önmagad egy meló miatt?
nekem aki ilyen ismerősöm van: asztalos, lakatos, informatikus
van egy, aki jogot tanul, na ő mondjuk tuti kénytelen lesz megváltoztatni a külsejét, ha azt akarja, hogy az emberek rábízzák magukat
Jogász vagyok. A goth jellegű öltözködésem eltűnt a kamaszkorral együtt, bár meg kell jegyeznem, hogy a goth ruhák többsége nagyon szép. A tetoválásaim és a piercingjeim nem látszanak, de mindegy is, a talár alatt semmi nem látszik.Függetlenül ettől nem mentem át körömcipős kiskosztümös csinibabába, az távol áll tölem. A goth fölsőimet hordom a mai napig egyszerű fekete nadrággal, szoknyával. Az acélbetétes térdig érő 20 soros meg megmarad koncertekre fesztiválokra:)
Egyetem alatt tolmácsként dolgoztam, ott itt szövetnadrág, meg valamilyen alkalmibb felső volt az öltözékem, úgyhogy ott is takart mindent a ruha.
én csak simán death metálos külsejű vagyok. hosszú haj, kisebb szakáll. pentagramma a nyakamban, lánc az oldalamon, többnyire sötét fekete ruha. (bér mostanság elviselem a sötétkékes ujjatlan pólókat is)
programozó vagyok. És néha meg-meg néznek elsőnek, de rájönnek, hogy be tudok illeszkedni meg a tudás a fontos. pircing és fülbevaló nincs.
Punkos külsővel érkeztem a tanítóképzőre, de a tanítási gyakorlatokra azért egyszerű, színben-mintában lehetőleg összeillő ruhában, egyszerű fekete cipőben, összefésült hajjal megyek (piercing, tetkó nincs). Egyszer megesett, hogy a téli csizmám talpa félig lejött, cipészhez kellett vinni, azon a héten bakancsban mentem gyakorlatra is, és a szakvezető nem szólt érte. Félrehívta viszont beszélgetni azt az évfolyamtársamat, aki miniszoknyában és köldökig érő dekoltázzsal ment tanítani :S
Szerencsére nekem a stílusból nem a külső a fontos, hanem a zene, a dalszövegeket meg nem fogom elemezgetni a diákokkal :)
Kellett változnom, de megérte.
Kántor vagyok.
érdekes módon, nem szólnak a külsőm miatt, pedig teljesen magamat adom......nem szelídülök kicsit sem és nem is fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!