Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Goth, punk egyéb extrém...

Goth, punk egyéb extrém kinézetű emberek, nektek mi a szakmátok? Melyik szakterületeken tolerálják leginkább, hogy nem vagy tucatból egy kinézetű?

Figyelt kérdés

Vol olyan állás ahova azért nem vettek fel mert volt X piercing az arcodon vagy mert kék a hajad vagy mert tele van tetoválva a bőröd?

Mennyire vagy hajlandó feladni önmagad egy meló miatt?

2010. jún. 30. 11:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Stílusom általában: romantikus goth, és néha kinderwhore.

Munka és Tűzvédelmi vállalkozó vagyok, piercing, tetoválás nincs, általában feketében járok,goth smink stb.. a szegecses karkötők még megmaradtak. Ápolónő voltam régen, de ott nem számított mivel kötelező volt a munkaruha. Inzultus szinte sose ért a külsőm miatt, mivel elég magas vagyok és határozott ember benyomását keltem. A főiskolán sok tanár piszkált.

Volt aki félt tőlem:) De ezt nevetségesnek tartottam. Persze idomulni kellett, de átlagos kispolgári külsőm sose lesz.

2012. máj. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!