A Katolikus hitbe belefér az, hogy szeretem a Metallicát?
Figyelt kérdés
Hívő katolikus vagyok, és szeretem a Metallicát. Szabad ezt nekem? Csak komoly válaszokat...2019. máj. 16. 19:45
11/12 anonim válasza:
Ha a lelkiismereted kételyt támaszt benned, objektíven akár elfogadható, akár nem elfogadható, ne tedd meg, mert később vádolni fog a lelkiismereted.
12/12 anonim válasza:
Amit az egyik válaszoló írt, valóban igaz, hogy Hetfield anyjának a halálát egy a bigottság okozta. Írt is számokat róla, dühös volt, igen. De ez nem jelenti azt, hogy istenkáromló, sátánista vagy ateista lett. Az életrajzát elolvasva sokkal inkább úgy értelmezem, hogy az emberi ostobaságra haragszik amit vallás mögé próbálnak rejteni sokszor... Ettől függetlenül úgy gondolom ő később megtalálta a hitét, több száma is enged erre utalni, meg ahogy beszél. Nem bigott vallásos, de van hite annak az embernek, az biztos. Ahogy a többieknek is. De ha ateisták lennének az sem számít, jó zenéjük van, jó üzenetekkel is, és Hetfield maga is jó példakép lehet minden hibájával együtt (alkoholizmusával való harca és győzelme példamutató).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!