Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztény értékrendbe...

A keresztény értékrendbe belefér a részegség?

Figyelt kérdés
Nem gyakran, mondjuk évente 2x, kiereszteni a gőzt, barátokkal, alkohollal. Mennyire fér ez bele? Te, vagy a barátaid, akik komolyan veszitek a hitet szoktatok ilyet csinálni? (A kérdés elméleti, én tudom erre a saját válaszom, csak érdekel más gondolata)
2017. júl. 3. 07:48
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2017. júl. 3. 07:51
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

A részeges életmód semmiképp sem.

Évente 2x... Hát azért ne igyátok le magatokat a sárga földig.

2017. júl. 3. 07:59
 3/41 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Azért, mert az alkohol által elveszik a józan ész, én pedig szeretek tisztán gondolkodni.
2017. júl. 3. 08:12
 4/41 anonim válasza:
25%
Belefér simán. Függőnek nem szabad lenni.
2017. júl. 3. 08:17
 5/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem szoktam ilyet csinálni. A részeges életmód nagyon helytelen, de azért nem a világ vége, ha évente 1-2 alkalommal kicsit több csúszik le a kelleténél. Azonban amikor az illető toxikológián köt ki, na az minden szemszögből nagyon gáz.
2017. júl. 3. 08:26
 6/41 anonim ***** válasza:
26%
Noènak (az egyetlen igaz embernek akkoriban) sikerült elèg rendesen leinnia magát az özönvíz után, ès Jèzusèk se tejeskakaót ittak az utolsó vacsin, mègsem kaptak ki Istentől, úgyhogy belefèr.
2017. júl. 3. 08:35
 7/41 anonim ***** válasza:
87%

Ha véletlen többet iszik az illető a kelleténél, hát, megesik.

Ha viszont direkt az a cél hogy minél jobban leigya magát, az nem csak a keresztény értékrendbe nem fér bele, de mindenképp gáz.

2017. júl. 3. 08:40
 8/41 A kérdező kommentje:
Hogy lehet véletlenül többet inni? Nekem még sose sikerült, érzem, hogy mikor elég. (Ebből sejthetitek, hogy nekem nem fér bele)
2017. júl. 3. 08:44
 9/41 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Hogy lehet?

Magam láttam huszonévesként, hogy egy ember két cent pálinkától és egy nagyfröccstől eldőlt.

2017. júl. 3. 09:00
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet véletlenül többet inni?"

Az a helyzet, hogy te már akkor nagyon jártas lehetsz a piálásban. Azért van sok fiatal, aki nem ennyire tapasztalt az alkoholizálásban, nem szokott az alkoholhoz, nem tudja mennyi az elég és több megy le, mint bírná.

Szerintem felesleges emiatt elítélni bárkit is.

2017. júl. 3. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!