A Katolikus hitbe belefér az, hogy szeretem a Metallicát?
Figyelt kérdés
Hívő katolikus vagyok, és szeretem a Metallicát. Szabad ezt nekem? Csak komoly válaszokat...2019. máj. 16. 19:45
4/12 anonim válasza:
Nem ismerem, hogy milyen zenét játszanak konkrétan, valahogy sose vonzott az a műfaj. De szerintem amíg egy zene nem kimondottan keresztényellenes, istenkáromló, vagy más hasonló, akkor nyugodtan hallgatható élvezeti céllal.
5/12 A nagy Levin válasza:
James Hetfield, a Metallica frontembere is vallásos (keresztény).
6/12 anonim válasza:
Persze, tök okés dolog, jó a zenei ízlésed
7/12 anonim válasza:
Persze. Én imádom, igaz protestáns vagyok, de simán belefér. Gondolj az One számra, egy megtört ember imája is lehetne. Ahogy előttem leírták, a Metallica tagjai keresztények, több charity koncertet is adnak, ami bevételét eladományozzák.
8/12 Mansour válasza:
Egyébként az ilyen kérdésekre azt szoktam válaszolni, hogy akiben felmerül ez a kérdés, annak inkább nem fér bele... De amúgy hallgasd nyugodtan, nem ezen múlik a dolog.
9/12 imakommandós válasza:
Hetfield szülei a Keresztény Tudomány nevű (szentháromságtagadó) szekta tagjai voltak és aszerint is lett nevelve, de nyugodtan hallgass a sok pongyola válaszra :d
Nagy keresztények lehetnek ilyen zeneszám címekkel: Leper Messiah: "Lepra Messiás".
Hetfield anyja vallási bigottságáért (amiért rákos betegsége ellenére nem fogadott el semmilyen gyógykezelést és meghalt) is Istent hibáztatta egy zeneszámban: The God that failed: "Az Istennek nem sikerült"
Lázadóvá vált és a Bibliaismeretét arra forditotta, hogy a sátán szemszögéből írjon dalokat. Jó zenehallgatást :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!