Hogy lehet az, hogy egy keresztény (férfi) aki kb.35 éves korában nősük, az még szűz? Hogy bírja ki eddig?
Nem rég voltam egy esküvőn és sok barátom mesélte, hogy a srác még szűz. Kb. 35 éves lehetett. Hogy lehet ez?
Mert azt értem, hogy valaki félénk meg nehezen ismerkedik, vagy esetleg egész nap otthon ül, de ez az ember kb. minden másnap elment valahova. Aktív volt és többen is mondták, hogy nem volt gátlásos. Úgy értem, hogy nem félt ismerkedni és megszólítani másokat.
Akkor, hogy lehet hogy eddig szűz maradt? Nincsenek heréi? Vagy impotens?
Időpont ma 10:28
De nem is több.
60#
Fiatal nőként írom, hogy nem több. Ugyanannyit ér emberileg.
Ha két teszem azt 20 éves szeretik egymást, és egy éjszakán ezt testileg is kifejezik egymás iránt, és nem várnak a házasságig nem lesznek kevesebbek.
Ha önkielégítést végzett, akkor ki tudta bírni simán.
Szerintem semmi értelme annak, hogy mi találgassuk, hogy milyen betegsége lehet, vagy milyen titkos módszere. Csak ő tudja a valóságot.
Sokkal fontosabb, hogy milyen ember belül, mint az, hogy mennyire szűz. (egyébként 100x elárulni a másikat bűn, nem pedig 1x elveszíteni a szüzeséget).
Egyáltalán nem több.
Egyébként nekem nem ezzel van bajom, hanem azzal a vallásos bűntudatkeltéssel.
(1Korintusz 13:8) 8 A szeretet soha nem vall kudarcot. . . .
Nem csak az önuralommal rendelkezik, aki valóban megtartóztatja magát.
Hanem ami igazán fontos, hogy valódi, feltétel nélküli szeretetet érez Isten iránt. Jézus beszélt olyan férfiakról, akik elhatározták az elméjükben, hogy hatalmat gyakorolnak a Testük felett, Isten erkölcsi mértékeiért.
Mint tudjuk, hogy az igazi valódi szeretet, nem vall kudarcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!