Bizonyíték isten létezésére?
Figyelt kérdés
Régen hívő ember voltam, csak elkezdtem gondolkozni azon, hogy mennyire lehet hinni Istenben. Sajnos minél jobban belegondolunk, annál kevésbé hittem istenben. Most jelenleg ott tartok, hogy halálfélelmem van, mert félek hogy a halál után nincs semmi. Azt szeretném kérni, hogy győzték meg isten létezéséről. Szeretnék hinni benne.2018. dec. 2. 22:34
31/33 anonim válasza:
Isten nagyon valószínű, hogy létezik! Az élet forrása: A Teremtő Isten.
32/33 anonim válasza:
Isten tökéletes igaz?
A világ meg nem. Akkor Isten alkotása mégsem tökéletes.
A körülményeket figyelembe véve, HA Isten létezik akkor vagy nem olyan hatalmas, mint állítják, vagy nem olyan jó.
Ha mindenre képes lenne, és korlátlan hatalma is volna akkor a világnak tökéletesnek kellene lennie.
Miközben nyilvánvalóan nem az.
Ez a kikezdhetetlen ateista elmélet.
33/33 anonim válasza:
"élet forrása:"
NEM.
Ha ő él, akkor NEM ő az élet forrása... hanem az, aki őt létrehozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!