Régen hívő ember voltam, csak elkezdtem gondolkozni azon, hogy mennyire lehet hinni Istenben. Sajnos minél jobban belegondolunk, annál kevésbé hittem istenben. Most jelenleg ott tartok, hogy halálfélelmem van, mert félek hogy a halál után nincs semmi. Azt szeretném kérni, hogy győzték meg isten létezéséről. Szeretnék hinni benne.
Az ateista barátomnak még üzenném, hogy én egy keresztény családban élek, kereszténynek neveltek, mégis migingott a hitem. ;) Tehát nem igaz hogy akit keresztényként nevelnek, azt nem lehet eltéríteni a hitéről. :)
2018. dec. 3. 15:11
22/33 anonim válasza:
Mindenkinek meginoghat a hite.
Én arról beszéltem, hogy akit hívőnek nevelnek (és nem veréssel nevelik), az 95%-ban hívő lesz.
Aztán később meg... attól függ. Lehet, hogy felnőtt korára elkezd gondolkodni.
2018. dec. 3. 15:49
23/33 anonim válasza:
A magabiztos ateista, aki csak tévében látott vallást, de azért bátran kijelenti, hogy az egész az agyatlanoknak való.
2018. dec. 3. 16:15
24/33 anonim válasza:
Valóban, így igaz.
Míg a normális ateista ismeri a vallást, és tudja azt is, hogy mikor hasznos, miben hasznos, kinek hasznos - és mikor nem, ill. mikor káros.
2018. dec. 3. 16:28
25/33 anonim válasza:
A Nap,a Hold,a világ egyetem ,a csillagok,a növény és állat világ ,te magad,Jézus Krisztus,stb.
Ne magadra nézz ,hanem Jézus Krisztusra ,hogy mit tett érted a kereszten!!
2018. dec. 5. 20:06
26/33 anonim válasza:
Isten nem létezik. Az emberek csak azért találták ki, higy ne féljenek.
2018. dec. 13. 18:10
27/33 anonim válasza:
Hogy*
2018. dec. 13. 18:11
28/33 anonim válasza:
És az embereket ki találta ki?
2018. dec. 13. 20:25
29/33 anonim válasza:
Isten létezéséről nem kell senkit győzködni. Ha igazán keresed őt, megtalálod. Kérd, hogy jelentse ki magát neked! Annak sok értelme nincs, ha csak Isten létezésében hiszel, a démonok is hisznek benne, sőt rettegnek is. Isten személyes kapcsolatot szeretne veled, mint apa a fiával. Keresd őt, és ő válaszolni fog neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!