Ki lehet gyógyulni a homoszexualitásból?
Nem kívánok mást hozzáfűzni.
Csak annyit szetnék még mondani, hogy akinek van ideje nézze meg az Imák Bobbyért címü filmet (indavideo.hu-n fenn van ha jól emlékszem). Igaz történeten alapul. Talán tanulságos lesz számotokra és kicsit árnyalja a helyzetet...
Vagy úgy élsz, hogy örömöd leld az életben és megkeresed, vagy megtalálod a vonzalmadnak megfelelő társadat, vagy elfojtod magadban és egész életedben szenvedsz majd miatta.
Mivel a szexuális irányultságból nem fogsz tudni "kigyógyulni", valószínűleg jobb lenne, ha a hitedet próbálnád a valósághoz igazítani és nem magadon erőszakot tenni.
Én ugyan ateista vagyok - már amikor éppen nem zuhanó repülőgépen, vagy süllyedő hajón tartózkodom - de ahogy én látom, az összes vallás Isten feltétel nélküli tiszteletét várja el a hívőktől, valamint olyan erkölcsi normák betartását, amiket egy meleg is éppen úgy teljesíteni tud, mint egy hetero.
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha valóban a saját nemed felé vonzódsz, akkor ne nyomd el, mert ezzel csak magadat fogod megnyomorítani lelkileg. A lakótársam is helyre tudta valahogy rakni magában a vallási meggyőződését és a szexuális irányultságát. Azóta is gyakran ellátogat a templomba.
Egyébként meg már a Vatikán is kimondta, hogy nem lehet senkit sem hátrányosan megkülönböztetni csak azért, mert meleg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!