Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki lehet gyógyulni a homoszexu...

Ki lehet gyógyulni a homoszexualitásból?

Figyelt kérdés
2018. nov. 22. 07:56
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előző a te okoskodásod, és gőgösséged azt aztan buzros el fogja fogadni. Xdxd
2018. nov. 22. 16:43
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
*biztos
2018. nov. 22. 16:45
 33/50 anonim ***** válasza:
38%
22%. Nem tudod hogy élek. Csak ítélkezel. A szavaid nem Isten szavai hanem a tiédek. És aki elítél az érzéseim miatt (merthogy tenni nem tettem semmit de ehhez neked egyébként sincs semmi közöd) az nem a barátom...
2018. nov. 22. 16:53
 34/50 jdfGabrella ***** válasza:
73%
Nem
2018. nov. 22. 18:42
 35/50 anonim ***** válasza:
0%
Tévedsz Isten szava az, ami a mérvadó. S abból idézek. tehát nem az Én szavaim.
2018. nov. 22. 20:45
 36/50 anonim ***** válasza:

Nem kívánok mást hozzáfűzni.

Csak annyit szetnék még mondani, hogy akinek van ideje nézze meg az Imák Bobbyért címü filmet (indavideo.hu-n fenn van ha jól emlékszem). Igaz történeten alapul. Talán tanulságos lesz számotokra és kicsit árnyalja a helyzetet...

2018. nov. 22. 23:45
 37/50 anonim válasza:
Kerdező! Ha te attól leszel boldog, hogy a Biblia szerint élsz, akkor számodra teljesen mindegy, hogy a mit dumálnak az emberjogi aktivisták. Ha te nem volnál boldog azzal az élettel, amiért a melegek felvonulnak, akkor nem leszel boldog vele és kész, nem számít, hányszor hallod őket a tévében. Ahogy nekik van joguk dönteni, úgy neked is! Mások is élhetnek genetikai elváltozásokkal olyan életet, amiet szeretnének, akkor is ha azt megnehezíti az adott mutáció. Miért pont egy meleg ne élhetne a Biblia szerint? Láttunk már karok nélkül született nőt, amint a lábaival öltözteti fel a kislányát, az sem könnyű! Melegként elutasítani a szerelmet egy azonos neművel szintén nem könnyű, de ha ezáltal te békére lelsz, akkor élj így! Tudod, a szabadság, amit annyira hirdetnek, nem csak azt jelenti, hogy nyugodtan élhetnél egy azonos neművel, ha akarnál, hanem azt is, hogy választhatod ennek az ellenkezőjét. Azoknak kéne ezt a legjobban elfogadni, akik az emberiseg sokszínűsége mellett tűntetnek, mert te is egy szín vagy a döntéseddel együtt.
2018. nov. 23. 00:12
 38/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, nehéz :( nem tudok megszabadulni a férfiak iránt érzett vágytól pedig próbáltam már :( Az fáj a legjobban hogy csak férfiakba tudok szerelmes lenni nőkbe meg nem :( 18/F
2018. nov. 23. 04:25
 39/50 anonim ***** válasza:

Vagy úgy élsz, hogy örömöd leld az életben és megkeresed, vagy megtalálod a vonzalmadnak megfelelő társadat, vagy elfojtod magadban és egész életedben szenvedsz majd miatta.

Mivel a szexuális irányultságból nem fogsz tudni "kigyógyulni", valószínűleg jobb lenne, ha a hitedet próbálnád a valósághoz igazítani és nem magadon erőszakot tenni.

Én ugyan ateista vagyok - már amikor éppen nem zuhanó repülőgépen, vagy süllyedő hajón tartózkodom - de ahogy én látom, az összes vallás Isten feltétel nélküli tiszteletét várja el a hívőktől, valamint olyan erkölcsi normák betartását, amiket egy meleg is éppen úgy teljesíteni tud, mint egy hetero.

2018. nov. 23. 07:01
 40/50 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha valóban a saját nemed felé vonzódsz, akkor ne nyomd el, mert ezzel csak magadat fogod megnyomorítani lelkileg. A lakótársam is helyre tudta valahogy rakni magában a vallási meggyőződését és a szexuális irányultságát. Azóta is gyakran ellátogat a templomba.

Egyébként meg már a Vatikán is kimondta, hogy nem lehet senkit sem hátrányosan megkülönböztetni csak azért, mert meleg: [link]

2018. nov. 23. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!