Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki lehet gyógyulni a homoszexu...

Ki lehet gyógyulni a homoszexualitásból?

Figyelt kérdés
2018. nov. 22. 07:56
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
84%

Ha betegség lenne, ki lehetne gyógyulni belőle.

De nem az.

2018. nov. 22. 11:05
 12/50 anonim ***** válasza:
11%
igen, pszichológus segítségével.
2018. nov. 22. 11:20
 13/50 anonim ***** válasza:
0%

Akik itt nullázgatnak, azoknak a "törödj bele" felfogást táplálják.

Sajnos sokaknak a gondolkodásmódjukban van a hiba, amit maga Isten szava is meghatároz.

Mert nem lehetetelen egy dolog, hanem nem akar az egyén változtatni.

Mint a dohányzás. Sokan mondják, hogy NEM TUDNAK LESZOKNI. Ez nem igaz, inkább nem akarnak tenni ellene.

Az emberek némelyike nem szeretne változtatni, ha rossz is valami, már megszokták, hagyják annyiban.

Nem egy tapasztalat mutatja, hogy akik halálos betegségben szenvednek, hamarabb leteszik a cigarettát, mint mások. Persze akik úgy gondolkodnak, hogy "valamibe megkell halni" azokat kicsit sem érdekli a saját életük, és így másoké sem.

Inkább azt akarják, hogy tolerálják a helytelenséget.

S bizony sokan így is tesznek, ezért aztán támogatást kapnak azok, akik rossz úton haladnak.

Egy biztos, hogy akik szeretik a Teremtőjüket, és hálásak, ott megtörténik a változás. Isten pedig ezt áldja meg.

2018. nov. 22. 11:33
 14/50 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nem, ez ön ámítás.

Elfojtani el lehet, hazudhatsz magadnak, a keresztények neked, de attól még nem fog változni a szexuális irányultságod, vonzalmad.

2018. nov. 22. 11:40
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
a homoszexualitás általában gyerekkori trauma és hasonlók következménye, gyógyítható, csak ma erről beszélni nem politikailag korrekt.
2018. nov. 22. 11:55
 16/50 anonim ***** válasza:
50%
Napi provokáció.
2018. nov. 22. 11:56
 17/50 anonim ***** válasza:
92%

#10 az aki Szandrának hívja magát és eredetileg Józsi az transznemű/transzszexuális. Ne keverd.

Beszéltél már meleg emberrel? Aztán mégsem sikerült megérteni semmit?

Igen, sokan "felhagynak ezzel az élettel" a melegek közül. A köznyelv úgy nevezi sokukat, hogy öngyilkosok. Csak erről nem szeretünk beszélni.

"Én többször találkozok ilyen életŰ emberrel mint TE" Erre ne vegyél mérget. Nem verseny de szerintem tévedsz. Már csak azért is mert jómagam is meleg vagyok, így minden nap találkozok meleg emberrel, elég csak a tükörbe néznem hozzá. Azt gondolom, talán valamennyire pontosabbak az információim, hisz én átélem, te meg "beszélgetsz róla a szolgálatod során". És talán nem kellene kérkedni azzal, hogy kivel állsz szóba és szerinted én kivel nem. Már csak azért sem mert nem tudsz rólam semmit, nem tudod mivel foglalkozom.

És tudod milyen egy "ilyen életű ember" élete? Pont ugyan olyan mint bárki másé. Mi is dolgozunk. Orvosok, ápolók, villanyszerelők, újságírók, pékek, autószerelők, szociális munkások, színészek stb vagyunk. Ez az élet semmiben nem különbözik attól, amit más becsületes emberek élnek, csak annyiban, hogy ha mi megtaláljuk valakiben a szerelmet akkor arra csak annyit tudnak mondani, hogy mi is csak "ilyen életű emberek" vagyunk.

Hidd el az örökbefogadás kérdésében a melegek közt is megoszlanak a vélemények. Nyilván én sem tudom, hogy hogyan hat egy konkrét gyermekre ha két anyukája vagy két apukája van. Bár külföldi tapasztalatok azt mutatják, hogy kb sehogy.

"Másrészt ha az egyik férfi a női szerepet veszi fel, akkor ez most hogy hat a gyerekre." - Ilyen nem nagyon van. A meleg pároknál mindkét fél férfi. Nem veszi fel egyikük sem a női szerepet. Ilyen esetben a gyerkőcnek két apukája van. A feladatokat megosztják egymás közt.

"A másik kérdés pl: mesterségesen előállított utód két férfitól (biztos lesz ilyen is,ha még nincs)" Friss mexikói kutatások vannak ezzel kapcsolatban. Állatkíséretek folynak azonos nemű egyedek közös utódjának megalkotását célozva. Egyenlőre vannak biztató eredmények, de a siker még messze. Bár ha engem kérdezel, számomra etikailag kétséges, amikor az ember ilyen szinten szeretne Istent játszik. De nagyon sok melegben is ugyanúgy él a vágy a közös utódra, a teljes családra mint ahogy bárki másban.

2018. nov. 22. 11:58
 18/50 A kérdező kommentje:
Igaz hogy az elektrosokk terâpia segit?
2018. nov. 22. 12:16
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen, segít...kiégetni a maradék agysejtjeidet is.
2018. nov. 22. 12:41
 20/50 anonim válasza:
Igen, pont most olvastam az Aszpirin betegtájékoztatójában, hogy azt is gyógyítja.
2018. nov. 22. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!