Ti melyik vallásban és miért hisztek?
Katolikus iskolába járok,el kell járnom misékre,megbérmáltak,elsőáldozó is voltam,de gyónni például két éve gyóntam utoljára.
Amikor kicsi voltam,kb 3 éves,anyukám mindig ugyanakkor fektetett le aludni,és percre pontosan tudta,hogy mikor fogok sírva felkelni az ágyból..Elvitt egy fantasztikus természetgyógyász/táltoshoz,aki "szeretetmasszázst" csinált rajtam,és kb 2 alkalom után rendbe jöttem. A férje azt mondta,hogy nyitva van még a harmadik szemem és látom a szellemeket,ezért félek. Nyilván én erre már nem emlékszem..Viszont fogalmam sincs,hogy mit higyjek a halálról. Voltak,akik írták,hogy utána jön a fény,szeretet stb volt aki állítólag beszélt Istennel,van,aki szerint nincs pokol,csak egy másik létsík..Ti miben és miért hisztek?
Ó, csak most olvastam egy kommentedet.
Sajnálom édesanyádat, részvétem és kitartást kívánok.
Figyelj, szerintem a halál után egyszerűen elporladunk (bevallom, ez a dolog rémülettel tölt el), mások másban hisznek, és igazad van, hogy megnyugtatást adhat egy hit.
DE! nem szűnünk meg létezni. Amíg emlékszel édesanyádra, amíg magaddal viszed az emlékét ő van. Hordozd a szívedben az emlékét.
Ő szerintem egy csodás életet kíván neked, amire nem szabad, hogy ráboruljon a gyász.
17/L
Időpont ma 16:05
Vagy angosztikus, vagy ateista. Nincs olyan, amit leírtál.
És a még távolabbi őseid talán elevenen égettek el boszorkánynak kikiáltott nőket. Ne pazarold a gondolataidat a múltra.
Zárj ki magadból egy kicsit mindenki mást, és gondolkozz el azon, hogy szerinted mi lehet az igazság.
Ismerek olyan keresztényt, aki szerint lehet házasság előtt szexelni, ilyen is van.
Persze, én könnyen beszélek, hiszen soha nem volt ilyen problémám.
Látod, a kereszténységen belül sincs egyetértés rengeteg dologban, miért ne lehetne pont a te véleményed elítélendő?
Élj úgy, ahogy szerinted a helyes.
Ha nem akarsz minden vasárnap templomba menni, ne menj. Ettől még lehet ugyanolyan erős a hited, sőt még igazabb is.
17/L
"De a sulimban nyilván azt verik belénk,hogy a szex házasság előtt bűn,és házasság alatt is csak akkor lehet ha gyereket szeretnénk...
Ez igaz..a paráznaság bűn!
Ez is egy választás, aki Hivő szeretne lenni, annak a világi dolgokat el ked dobnia!
Máté 7
14
Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.
"Akkor én ugyanolyan rossz ember vagyok mint egy gyilkos?"
Ha valaki kirabol téged a villamoson, akkor ugyan olyan rossz, mint egy gyilkos? Feltételezem, hogy nem. Tehát akkor nyugodtan kirabolhatnak téged, mert még is csak kevésbé rossz, mintha megölnének.
Nem csak a gyilkosság bűn....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!