Mi tortenik ha megunom az orok eletet?
De mi a búbánatot kell ott csinálni non - stop? Ott ülsz, de jó, az örök élet! De jó itt! Itt van Jézus, Isten is benéz néha, Hi, skacok, mi van? Köszi Uram, itt ülünk, olyan jó itt! Köszönöm Uram, én olyan boldog vagyok, olyan békés itt, lógatom a lábam a felhőről, Jézus is szépeket mond, aztán elvagyunk. Kicsit ugyan unatkozom, ha meg nem sértelek, Atyám...
Hát, pedig szokj hozzá, fiam, mert sokáig itt leszel, kb. örökké. Hú, az jó, csakhát...
Jó, köszi Uram. Nem is volt jó ott a Földön a családommal, jöttünk - mentünk, a haverokkal söröztünk, asszonnyal szexeltünk, eh, már uncsi volt. De itt! Itt ülni a felhő szélén, ez az igazi!
"Mennyire nem ismerik és nem tudják azt, mi az élet célja."
Na mi az?
De akkor tudok majd filmeket nézni és túrázni az örök életben, vagy sem?
Mert a láblógatásnál és az unalomnál minden jobb.
"Mennyire nem ismerik és nem tudják azt, mi az élet célja"
Na, akkor gyorsan közöld, mi az élet célja? Végre ma megtudom...
Ezt olvasd el, itt a válasz:
Mit fogtok ti a Mennyben csinálni?
Beleolvastam a linekelt írásba, és butságnak tartom, pláne azt, hogy valaki szeretné ezt.
"- De meg se kereshetem a rokonaimat? Azt reméltem, hogy viszont láthatom apukámat.
- Sajnos nem..."
Akkor ez nekem kapásból nem is kell. Valamiért úgy érzem az utazgatás, filmezés, állattartás sem megoldható dolog.
Ja, a ti Mennyetek nekem inkább Pokol.
Mi az élet célja?
Ha létre hozol valamit, céllal, vagy cél nélkül hozod létre? S ha nem tudod használni, mert nem jó arra célra amire létre hoztad?
Ha rá jössz milyen céllal teremtette az embert az élet forrása, akkor tudni fogod.
"Ha rá jössz milyen céllal teremtette az embert az élet forrása, akkor tudni fogod."
Na milyen céllal?
Itt minden vallásos csak össze-vissza tud beszélni?
Úgy tűnik nálatok az egyenes válasz adás luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!