Mi tortenik ha megunom az orok eletet?
"Nem lehet negunni a jot a szépet"
Miért ne lehetne? Ha valami egyhangúan egyoldalú, nem pár évtizedig, de vég nélkül, abba biztos beleunna a legtöbb ember.
ha oda kerulsz nem unod meg
ha igy gondolod halalodig hogy uni fogod akkor Isten bele fog kenyszeriteni szerinted?
nem csak az orok kinba kenyszerit bele mert azt erdemled...
Mit fogtok ti az örök életben csinálni? :D
Csak ülni és ámulni, mint egy beszívott alak?
Én ezt pár napon belül megunnám...
Szia
Gondolkodtál már azon, hogy mit fognak azok csinálni, akiknek erre lehetőségük lesz?
Menjünk vissza egy kicsit Ádám idejére. Ők kaptak egy "első" feladatot: azt, hogy terjesszék ki azt a kert szerű állapotot az egész Földre, amilyenbe helyezte Őket, és töltsék be az utódaikkal.
Bár ez sajnos nem valósúlt meg minden részletében, de Isten elhatározása még ma sem változott, hogy egy békés igazságos emberi társadalom éljen a földön.
Ha végig nézel a teremtésen, számtalan szépsége van, még olyan is amit igazából még fel sem fedeztünk, vagy nem láttunk. Sok minden vár még felfedezésre. S olyan, hogy már mindent tudunk nem lesz soha, mert akkor vége lenne az örök életnek. Isten céllel teremtette az embert, nem céltalanul.
Biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz új dolog amit tanulhatunk, nem fogunk unatkozni. Ezt most úgy írtam, mint ha biztos lennék, hogy ott leszek. Nem, nem vagyok benne biztos, reménykedem, és igyekszem úgy élni.
Azonban ezt így jó megfogalmazni.
ahogy pedig valaki írta előttem, az örök élet a földön van, nem az égben
Az égben Isten angyalainak van a rendeltetése, Ők nem jönnek, nem jöhetnek ide élni, és mi sem megyünk, illetve nem mehetünk oda.
Egyébként még annyit, hogy ha valaki ez alatt az idő alatt helytelenségbe keveredne, még egyszer nincs megváltás, az ítélet azonnal végrehajtandó.
Vagy is megszűnik létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!